Користувачі мережі активно обговорюють загадкові відеозапису з американського Лас-Вегаса і Боснії, на яких відображено величезні стовпи світла. Очевидці стверджують, що дані стовпи ніби вириваються з надр Землі.

Багато експертів порівняли аномалію з передвісником апокаліпсису. Відомо, що відеозаписи було опубліковано на відеохостингу YouTube буквально на днях.

Наголошується, що зняв його 6 травня нинішнього року мисливець за штормами Деб Рокс. Йому вдалося "зловити" дещо цікавіше - таємничий стовп світла, який на долю секунди виривається в космос над каньйоном Ред Рок в Лас-Вегасі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Схожу аномалію бачили в Боснії і Герцеговині в березні минулого 2018 року. Аналогічний величезний промінь світла блискавично виривався в небо і зник.

Нагадаємо, вторгнення Нібіру потрапило на камеру: тільки погляньте, яка величезна махіна загрожує людству.

Як повідомляв Знай.uа пророцтво Ванги змусить тремтіти кожного: мутанти замінять людей, нам залишилося недовго.

Знай.uа писав, безсмертя ближче, ніж ви думаєте: вчені створили першу штучну форму життя.