Відзначаючи свято християн День хрещення Русі - України, вітаємо рідних і близьких красивими листівками зі святом. Відправляйте в день, приурочений річниці Хрещення Русі, чудові поздоровлення у віршах і прозі. Діліться щирими словами любові, тепла і світла! Даруйте чудовий настрій один одному! Серця християнин мають бути зворушені красивими поздоровленням в листівках.

Привітання та листівки російською мовою

Хрещення Київської Русі - те свято, коли прийнято вітати щирими добрими привітаннями. Україна і Київ офіційно відзначають цей день, починаючи з 2008 року. З тих пір 28 липня щорічно проходять певні заходи, приурочені Дню хрещення за часів правління князя Володимира.

Серед серцевих поздоровлень в цей день обов'язково повинні бути спогади і добрі слова про те, що князь Володимир привів у наші душі християнську віру. Будьте щасливими і коханими, вірте в краще майбутнє і божественну силу! Цінуйте те, що є, приділяйте увагу рідним і близьким! Даруйте оточуючим теплі слова і свою любов!

День хрещення Русі - України: листівки

Пускай в День крещения Руси – Украины Господь являет свою приверженность, силу и любовь Пускай добрые намерения победят силы зла и тьмы. И у нас в стране воцарятся мир, благодать и покой!

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

День хрещення Русі - України: листівки

С прекрасным днём крещения Руси – Украины! Зажигайте в домах и церквях свечи, не забывайте о Всевышнем! Христианство помогло людям встать народ с колен. Так пусть же этот день приносит мир бытия, радость и надежды, тепло и счастье! Даёт силы для борьбы со всем плохим!

День хрещення Русі - України: листівки

Пускай не только в День крещения Руси – Украины Господь вас оберегает от всего злого и плохого! Но и как можно чаще посылает вам защиту от хлопот, невзгод и тоски! Пускай христианство оберегает от невзгод, посылает удачу, охраняет наши души от зла, ненависти и агрессии!

День хрещення Русі - України: листівки

Укрепляй свою православную веру! Борись с искушениями и смело иди вперёд к поставленной цели! Пускай День крещения Руси – Украины принесёт тебе и твоей семье уют, покой, гармонию, любовь и взаимопонимание! Пускай Бог посылает свыше силы для борьбы со злом, агрессией и греховными помыслями!

День хрещення Русі - України: листівки

Привітання і картинки на українській мові

Відправляйте в День хрещення Русі - України привітання-листівки українською мовою. Нехай це свято допомагає зберігати віру в ваших серцях. Давайте побажаємо один одному любові і світла в душах назавжди!

Пройшли століття з того часу, коли Володимир охрестив Русь. Тож нехай і зараз кожен зберігає віру в Господа Христа. Хай Бог натомість прощає гріхи. І дарує нам родинне тепло, здоров’я та радість існування!

День хрещення Русі - України: листівки

Коли Київська Русь хрестилася за обрядом хрещення, Бог став набагато ближчим до українців. Тож нехай і сьогодні у цей світлий ясний день Господь нам дарує своє благословення! Посилає щастя, удачу та любов!

У цей великий важливий день хочу побажати відучати гармонію душі. Знайти сенс життя та навчитися цінувати рідних і дарувати їм свою щиру любов!

День хрещення Русі - України: листівки

Хай нині благодать обсипле твоє чоло! Щоб люди цінували твоє добро, а труднощі й негаразди пішли геть! Хай світлом наповнюються душі тих людей, які находяться з тобою поруч! Шануй цей день! И нехай Бог дарує тобі свою ласку!

День хрещення Русі - України: листівки

У православне свято, День хрещення Русі – України, бажаю бути здоровим духом! Нехай життя буде відрадним! І кожен день приносить добробут, щастя, радість та любов тобі та твоїм рідним!

У світлий День хрещення Русі – України ласкаво дарую радість твоєму серцю! Будь щирим та добрим! Хай у твоїй душі завжди сяє сонечко! Відкинь усі сумніви, вір у добро! І щастя та удача тобі обов’язково посміхнуться!

Вітання-малюнок зі святом, фото

День хрещення Русі - України: малюнки

День хрещення Русі - України: малюнки

День хрещення Русі - України: малюнки

День хрещення Русі - України: малюнки

День хрещення Русі - України: фото

День хрещення Русі - України: фото

Нехай і багато років пройшло з тих пір, як князь Володимир хрестив Русь. Та ми, як люди православні, й нині шануємо цей день. Успіху й терпіння! Удачі та везіння! Добра та щастя! Усіх із цим святом! Давайте дорожити тим, що маємо, та вірою! І якщо наші думки та дії дійсно будуть добрими та світлими, ми обов’язково переможемо все зле й лихе!

Відео