Зірки серіалу «Беверлі-Хіллз 90210» займаються рекламою нових серій на різних заходах

На даний час йде активна рекламна кампанія продовження культового серіалу «Беверлі-Хіллз 90210». Тепер зірок можна побачити разом на різних заходах, пише Politeka.

На одному з появ 46-річна Торі Спеллінг, яка виконувала роль Донни, з'явилася разом з колегою — 47-річної Дженні Гарт — яка грала роль Келлі. Перша обрала вбрання від Dolce & Gabbana — жовта сукня з принтом у вигляді соняшників. Талію артистки підкреслював пояс від Chanel. Варто відзначити, що погляд до себе притягувало відверте декольте.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Образ Спеллінг доповнювали туфлі на підборах, широкий браслет з логотипом Chanel і такий же чокер. Макіяж Торі — золоті тіні на повіках, зачіску вона вибрала — довгі локони.

Актриса Дженні Гарт здалася на камеру в подовженому піджаку кольору фуксії, під який одягла колготи в сітку. підкреслювали образ — жовті туфлі-човники. Її прикрашали незвичайні сережки, а також насичений макіяж очей.

Варто відзначити, що фанати серіалу помітили — обидві артистки дуже змінилися. Знайшлися ті, які розкритикували вбрання актрис і їх зовнішній вигляд, а також помітили, що з-за пластичних операцій обидві актриси — невпізнавані.

Фото з зірками оприлюднили в одній з російськомовних груп і користувачі так само почали коментувати зовнішній вигляд акторів.

«Дістали… Їм за 46 років!!!!!!! А не з 23, як було в період зйомки серіалу. У Торі був опік обличчя і це була вимушена пластику. Зараз 22-річні виглядають , як 36-річні. Перш ніж засуджувати , займіться своїм зовнішнім виглядом. Який, я впевнена, не ідеальний», «Черноротые( цитую) завжди знайдуть до чого придолбаться — особливо до тих, хто гарніше, успішнішою, багатшою — відоміший їх «, «Красуні👏🔥🔥всім би так 🤗 в стільки то років шикарні», «Дженні ще нічого,але Торі просто моторошно виглядає», «Дженні невпізнанна, замість очей щілинки, якщо б не Торі, взагалі незрозуміло, хто поруч стоїть», — написали підписники.

Нагадаємо, Зеленський в образі Лукашенко влаштував повний рознос в Україні.


Як повідомляв раніше Знай.uа, Меган Маркл і принц Гаррі таємно вивезли сина за кордон.


Також Знай.uа писав про те, що якщо пошуки нового головного тренера киян затягнуться, то саме іспанець буде готувати команду.