Сексологи стверджують, що більшість людей так чи інакше у своєму особистому житті здійснюють ряд типових помилок. І при цьому навіть не підозрюють про це.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

1 – представляти себе героєм або героїнею фільму

Однією з найпопулярніших фантазій є "50 відтінків сірого". Однак реальний інтим відрізняється від кіношного і набагато прозаїчніше. Потрібно пам'ятати про те, що реальний секс може бути дуже простим, але тим не менш чудовим завдяки емоційному зв'язку партнерів.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

2 – ви не зірка порнофільму

Варто пам'ятати, що красиві пози і кадри з еротичних фільмів здебільшого робляться не для задоволення акторів, а ефектною сцени. Крім того, подвиги зірок дорослого кіно можуть відправити вас в лікарню.

Використовуйте свою уяву і прислухайтеся до себе — це найкращі способи розширити свої сексуальні горизонти.

3 – ви знімаєте шкарпетки

Звучить дивно, але недавнє дослідження голландських вчених з університету Гронінгена показало, що шкарпетки під час сексу серйозно підвищують шанси на оргазм у жінок.

Багатьом жінкам для досягнення оргазму потрібно повністю розслабитися. А часом це складно зробити, якщо мерзнуть ноги, пояснює Фран Уолфіш, одна з авторів дослідження.

4 – мовчання під час інтиму

Комунікація між партнерами може вивести секс на новий рівень, стверджує сексолог Вайсс. Важливо говорити партнеру ніжності і дивитися в очі, саме це допоможе перевести звичайний секс в заняття любов'ю.

Нагадаємо, відомий гінеколог розповів, небезпечний чи випадковий інтим.

Як повідомляв Знай. ua, теннисисток-лесбіянок спіймали під час інтимного моменту.

Також Знай. ua писав, що 5 порад, як будувати міцні і гармонійні відносини.