Українська чемпіонка Ганна Різатдінова розкрила секрети свого особистого життя

Розлучення зі скандально відомим українським олігархом Олександром Онищенком, який ховається від правосуддя на території ЄС, гімнастка прокоментувала перед першим виступом у шоу «Танці з зірками», повідомляє Politeka.

зокрема, Ганна Різатдінова порівняла свій шлюб з Олександром Онищенком з «золотою кліткою», в якій її замкнув олігарх.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

«Мені прикро, що преса пов'язує мене з мільярдером Онищенко. Я всього досягла сама. Я вважаю, недоречним пов'язувати…», — обурилася призерка Олімпіади в Бразилії.

«Олександр – батько моєї дитини. Ми не разом. Чоловік мене закрив. Я не готова сидіти вдома, прасувати, готувати. Я вдячна проекту, який допоміг мені почати життя з чистого аркуша», – наголосила Ганна Різатдінова перед своїм першим виступом на проекті.

Після цього відома спортсменка в парі з Олександром Прохоровим виконала пристрасний пасадобль і отримала найвищий бал від суддів.

Варто також відзначити, що Ганна Різатдінова підтвердила розлучення з побіжним олігархом Олександром Онищенком минулого тижня і розповіла, що після цього досвіду їй хочеться більше часу проводити в Україні.

Нагадаємо, Квартал 95 попрощався з Юзиком.


Як повідомляв раніше Знай.uа, Олена Зеленська посоревновалась з дружиною Макрона: оцініть образи перших леді України і Франції.


Також Знай.uа писав про те, що перша леді змінилася до невпізнання після пластики: фото облетіли весь світ.