Глобальне потепління, екологічна катастрофа, острови сміття в океані, природні катаклізми - усе це вже існує, і нам пора визнати, що людина перестала жити в гармонії з природою.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Безліч матеріалів для нашого життя ми одержуємо з деревини: будматеріали, папір, їжу, ліки. І ми зовсім не замислюємося про наслідки масової вирубки лісів. А вони колосальні для нашої планети, а в майбутньому і для нас.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Адже, в першу чергу рослини насичують повітря киснем, а ліси називають "легенями планети". Так само, зелені насадження служать домом для багатьох представників тваринного світу. Так як же зменшити знищення "легенів планети"? Про це розповість відео нижче.

Нагадаємо, NASA попереджає, що до нашої планети наближається гігантський астероїд, який за своїми розмірами перевершує єгипетську піраміду Хеопса.

Як повідомляв раніше Знай.uа в українському монастирі викопали стародавні скарби.

Також Знай.uа писав про те, що Puma і NASA випустила унікальні кросівки.