Новообраний генпрокурор України Руслан Рябошапка назвав основним пріоритетом на посаді пошук і повернення активів, грошей, які були вкрадені у наших громадян.

Цю інформацію повідомляє Telegram-канал Klymenko Time.

"Ми не хочемо крові буквально, але в правовому сенсі ми хочемо крові. Щотижня хтось повинен бути притягнутий до відповідальності із високопоставлених чиновників". Руслан Рябошапка

Руслан Рябошапка
Руслан Рябошапка

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Слова генпрокурора журналісти назвали грізними та амбітними. Також ЗМІ відзначили, що всі інструменти, необхідні для здійснення цих планів у Руслана Рябошапки є.

Нагадаємо, що Рябошапка народився 14 жовтня 1976 року в селищі Зеленогірське Любашівського району, закінчив місцеву школу і приватний Соломонів університет у Києві.

Очолював посади в Міністерстві юстиції і пенітенціарній службі. У 2010-му році, при Януковичі, очолював бюро з питань антикорупційної політики секретаріату Кабміну. Після розформування бюро був директором департаменту юридичного забезпечення секретаріату Кабінету міністрів України.