Всесвітньо відома ясновидиця Ванга передбачила важкі випробування до кінця 2019 року. Журналісти відкопали найсерйозніші з них і тепер попереджають українців про небезпеку.

Скорпіон

До кінця року представникам цього знаку Зодіака не раз доведеться зіткнутися з труднощами і змінами - особливо це стосується фінансової сфери життя. Швидше за все, Скорпіонам постійно не вистачатиме грошей, через що їм доведеться гарненько попітніти, щоб підтримувати своє грошову положення. Також ясновидиця радить стежити за здоров'ям і у випадку будь-яких відхилень негайно звертатися за допомогою до лікарів.

Стрілець

Кінець 2019 року підготував випробування і для Стрільців. Цим хлопцям загрожує хворобливе розставання з деякими представниками свого кола. Ванга радить представникам цього знака не акцентувати увагу на минулому і пам'ятати, що в майбутньому у Стрільців з'являться нові знайомства, які відкриють нові горизонти.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Водолій

За прогнозами Ванги, представникам цього знаку Зодіаку доведеться вирішити всі свої складні ситуації до кінця грудня. Краще не відкладати нічого, потрібно відразу братися за справу. Необхідно довести все розпочате до кінця, тоді початок 2020 року буде більш приємним ніж кінець.

Як повідомляв Знай.uа, синоптики розповіли, яких сюрпризів слід чекати від першого місяця осені.

Також Знай.uа писав, що вплине на курс долара протягом осені?

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей.