Новий "Джокер" побив рекорд касового збору - за минулі вихідні фільм зібрав 93,5 мільйона доларів, і є найуспішнішим з усіх фільмів, які вийшли на екрани у жовтні.

Однак, стрічка неочікувано потрапила у скандал. Американські журналісти виявили факти, які не лише принесуть великі неприємності, а й чималі фінансові збитки творцям нового "Джокера".

Так, як з'ясували уважні репортери, в одній з ключових сцен, де Джокер у виконанні Хоакіна Фенікса танцює на сходах, протягом майже двох хвилин звучить пісня Rock’n’Roll (Part 2) виконавця Garry Glitter. Його справжнє ім’я — Пол Гадд, і зараз він відбуває 16-річне покарання за сексуальне насильство над неповнолітніми.

До рук поліції Гарі Гліттер потрапив випадково, можна сказати - сам себе здав. У 1996 році Пол Гадд відніс свій лептоп у ремонт, де співробітники сервісу знайшли на жорсткому диску файли з дитячою порнографією. Гарі Гліттер втік у Іспанію, потім на Кубу і в Камбоджу, і всюди його переслідували скандали з сексуальним насильством над неповнолітніми дівчатами.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Так, у В’єтнамі Гліттера звинуватили у зґвалтуванні шести жінок від 11 до 23 років, однак навіть після цього він уникнув покарання.

Gary Glitter

Феміда наздогнала педофіла лише у 2015 році — він був визнаний винним в спробі зґвалтування, сексуальному домаганні і сексуальних стосунках з дівчиною, молодшою 13 років.

Щодо фільму, то біда не лише в тому, що пісню цього педофіла використали у стрічці. Тепер Гарі Гліттер претендує на виплати роялті. Враховуючи касові збори "Джокера", чек може бути чималим.

Нагадаємо, у квітні компанія Warner Bros. Entertainment показала перший трейлер довгоочікуваного фільму "Джокер".

Як повідомляв портал Знай.ua, новий образ Джокера відрізняється від звичного, новий персонаж - з білим обличчям і зеленим волоссям.

Також Знай.ua писав, новий "Джокер" став героєм крутого мема.