До Нового року залишився лише місяць, а це значить, що кожна людина підсвідомо починає чекати святкового дива. Деякі зі знаків Зодіаку - зовсім не даремно. Відомий астролог Павло Глоба розповів, яким представників зодіакального кола пощастить з фінансами до кінця 2019 року. Їх чекає значне збільшення достатку - удача буде на їхньому боці.

Тельці

Тельців в грудні 2019 року удача буде супроводжувати на кожному кроці. Астролог стверджує, що Тельцям буде невимовно везти, і у них буде виходите все, що вони задумали. На початку грудня Тельці можуть отримати підвищення на роботі, яке збільшить їх дохід. Є велика ймовірність отримати новорічну премію. Однак, будьте пильні до здоров'я і не перенапружуйтеся.

Котик і гроші, zen.yandex.ru
Котик і гроші, zen.yandex.ru

Козеріг

До кінця 2019 Козерогам буде добряче везти. Ваша працьовитість і завзятість нарешті окупиться і принесе вам фінансовий успіх уже на початку місяця. В особистому житті все буде спокійно і гармонійно, самотні Козероги можуть зустріти скоро свою другу половинку.

гороскоп "багатих" знаків Зодіаку
гороскоп "багатих" знаків Зодіаку

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, раніше гороскоп для найфартовіших знаків Зодіаку: зловлять удачу за хвіст за лічені дні.

Також Знай.uа писав, що відносини приречені на провал: знаки Зодіаку, яких "з'їсть" побут і занудство.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про "гарячий" гороскоп для Левів, Овнів і Стрільців: астролог розповів, чим хороші жінки стихії Вогню.