Одним із найзаповітніших бажань, які люди загадують напередодні Нового року, є фінансовий добробут в родині. Польський езотерик Матеус Вердинский розповів про обряд, який допоможе залучити гроші в дім.

Езотерик пояснив, що потрібно робити в новорічну ніч, щоб гроші рікою текли у сім'ю. Покровителем 2020 року є Білий Металевий Щур, який просто так не озолотить нікого. Для залучення грошових потоків необхідно добре постаратися та уважно дотримуватися порад фахівця.

Гроші, фото: Pixabay
Гроші, фото: Pixabay

По-перше, щоб залучити гроші, перед Новим роком потрібно обов'язково зробити генеральну ревізію в будинку. Першочергово необхідно викинути непотрібні речі, прибрати у всіх віддалених місцях, перебрати непотрібний одяг, посуд, книги на полицях. Викинувши весь мотлох, ви позбудетеся всього негативного баласту, який заважає потокам грошової енергії.

По-друге, у новорічну ніч слід переодягнутися як мінімум два рази. Такий ритуал символізує зміни в прийдешньому році, а нові образи притягнуть нові зміни, сміливі реалізації планів і проектів. Крім того, оновлюючи свій гардероб, людина налаштовується на новий спосіб мислення, у неї виникають нові ідеї. Такий стан є важливим для залучення фінансового благополуччя.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Гроші, фото: molodnews.info
Гроші, фото: molodnews.info

По-третє, у новорічну ніч треба провести ще один важливий ритуал важливий ритуал для залучення фінансів. Мається на увазі правильне сервірування столу. Для цього необхідно покласти під тарілки невелику жменю монет золотистого кольору. Езотерик запевняє, що золотистий колір у поєднанні з величезною кількістю їжі буде залучати багатство. При цьому немає жодного значення, якого номіналу будуть монети, оскільки головним є лише їхній колір.

Новий рік, фото: val.ua
Новий рік, фото: val.ua

Нагадаємо, рік ненаситного Білого Щура: вартість новорічного столу рекордно збільшилася, доведеться діставати заначку

Як повідомляв портал "Знай.ua", самотні вовки: астрологи назвали знаки Зодіаку, які люблять проводити час наодинці з собою

Також "Знай.ua" писав, гумористи від Бога: особливості "смішного" характеру кожного знаку Зодіаку