Астролог назвав чотири знаки Зодіаку, які розбагатіють в лютому. Оскільки символом 2020 року є Білий щур, який вирізняється мудрістю, розважливістю та ощадливістю, то рік стане щедрим до тих, хто не схильні до бездумного тринькання грошима.

Білий Металевий Щур приготував безліч сюрпризів для всіх знаків Зодіаку. Основними сферами його впливу є фінанси, багатство і накопичення. Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким лютий принесе удачу у всіх фінансових справах і починаннях

Гроші, фото: ukr.media
Гроші, фото: ukr.media

Овни

Їх старанна праця буде винагороджена і у лютому представників знаку чекають стабільні грошові надходження. Фінансові потоки почнуть збільшуватися за умови, що Овни витрачатимуть кошти з розумом.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Тельці

Тельці отримають прибутки з вкладених інвестицій раніше. Крім того, якщо вони приділять час довгостроковому плануванню, то найближчим часом Щур ощасливить їх виграшем. Астрологи радять не скупитися на подарунки для близьких.

Гроші, фото: Pixabay
Гроші, фото: Pixabay

Діва

Представників знаку в лютому очікують приємні бонуси і навіть можливе підвищення зарплати. Однак, варто докласти зусиль і добряче попрацювати в лютому, щоб навесні не відчувати жодних матеріальних труднощів.

Терези

В лютому для представників знаку Терези відкриються нові перспективи. А нова сфера діяльності принесе неочікувані прибутки. Щоб гроші текли рікою, слід працювати не покладаючи рук і не ухилятися від усіх своїх зобов'язань.

Гороскоп, фото: Униан
Гороскоп, фото: Униан

Нагадаємо, раніше астрологи склали гороскоп на кілька років уперед для всіх знаків Зодіаку

Як повідомляв портал "Знай.ua", зіграти весілля у Рік Білого Щура: які знаки Зодіаку поставлять хрест на самотності у 2020-му

Також "Знай.ua" писав, що "схрестити" Водолія зі Скорпіоном, а Рибу з Раком: чи буває ідеальний шлюб за знаком Зодіаку