Представники різних знаків зодіаку люблять по-різному. Деякі вірні тільки одній людині, а комусь цього замало. Астрологи виділили відразу кілька знаків зодіаку, які можуть закохуватися у двох осіб одночасно.

У першу чергу, мова йде про Близнюків. Це двоїста натура, і в одній людині можуть поєднуватися два абсолютно різних смаки. З однією людиною Близнюки насолоджуються сімейним затишком, а з іншою – весело проводять час на дискотеці.

Моногамією не відрізняються і Терези Цей знак зодіаку знаходиться під управлінням Венери, тому немає нічого дивного в їх велелюбності. Терези – дуже романтична натура, і вони роблять все можливе, щоб їх коханій людині було добре. Однак у представників цього знаку дуже багато любові, і вони готові дарувати її двом людям одночасно.

Риби – один з найбільш емоційних знаків зодіаку, і вони дуже люблять досліджувати різні емоційні глибини. Ними керує Нептун – планета мрії, і роман з дивним незнайомцем – одне з найпотаємніших бажань. Закохатися у двох людей одночасно – абсолютно нормальне явище для Риб.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гороскоп на 15 березня для всіх знаків Зодіаку благає Тельців про розсудливість, а Козерогів про оптимізм.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Любовний гороскоп на 15 березня для всіх знаків Зодіаку попереджає про витівки Близнюків і втрату контролю Стрільців.