Неділя 19 липня — день, коли зірки “йдуть назустріч” одиноким серцям, і реальність створює супер сприятливі умови для зустрічі другої половинки. Але все буде залежати від вас самих. Це день, коли слід проявити рішучість і деяку наполегливість , але не забувати про етикет взаємин. Тиснути на іншу людину, як ми знаємо, не слід.

Овен

Якщо Овни самотні, то цей тиждень – прекрасний час, щоб нарешті підійти до людини, яка вас давно цікавить, і зізнатися в своїх почуттях. Вас може захопити запаморочливий і дуже пристрасний роман.

Телець

Сьогодні зірки рекомендують вам подивитися разом який-небудь фільм. Він зовсім не обов'язково повинен бути високоінтелектуальним або глибоко психологічним. Головне – подивитися його разом, а потім разом обговорити і прийти до якогось спільного рішення щодо побаченого.

Близнюки

Сьогодні найбільш романтичні пригоди стануться з вами завдяки вашому мобільному телефону. Або вам прийде любовна СМС, або хтось з дуже приємним голосом помилиться номером у вашу користь, або… Варіантів багато, головне, не пропустіть цей унікальний шанс!

Рак

Сьогодні вашій коханій людині захочеться вами покомандувати. Чим він і займеться з превеликим задоволенням. Однак якщо вас такий стан речей не влаштовує, краще відразу і чесно йому про це повідомити, а то до хорошого звикають швидко – ось і він звикне.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Лев

Сьогодні ви спокійно зможете поєднувати роботу з особистим життям, якщо, звичайно, не віддасте перевагу віддатися особистого життя цілком. Однак цього не радимо — занудьгуєте. Краще провести день діяльно і завершити його не менш діяльним ввечері, випробовуючи почуття повного задоволення.

Діва

Зірки кажуть: якщо ви самотні, то сьогодні саме той день, коли зможете зустріти свою долю, тому уважніше дивіться по сторонам.

Терези

Вам властива шляхетна скромність. Але сьогодні день, коли бажано заховати її кудись на задвірки розуму, і показати себе яскраво, незвично, з нової сторони. Для Терезів у відносинах це шанс їх освіжити і закохати в себе другу половинку заново. Для одиноких — справити враження на об'єкт симпатії.

Скорпіон

Ваш емоційний стан може бути нестабільно, не зважаючи самого сприятливого розташування зірок. Тримайте це в розумі, перш ніж вам захочеться накинутися на кохану людину з критикою. А набросьтесь краще з обіймами, або з чим гарячіше… Так корисніше. І зв'язок зміцніть кохання, і собі настрій піднімете задно.

Стрілець

Для вас зірки приготували відданість і затишок. Будь ви в парі, або одиноким представником знака, ви будете відчувати любов всередині себе, якій захочеться ділитися з іншими. Бережіть і примножуйте в собі цей вогник, він зігріє ще багато сердець.

Козеріг

Для Козерогів, які перебувають у нещасливою або болючою любовному зв'язку, з'явиться ідеальний випадок її розірвати. Якщо ви давно зрозуміли, що ваші відносини токсичні і приносять більше страждань, ніж щастя, ви знаєте, що робити.

Водолій

Якщо ви не вірили раніше в любов з першого погляду, то велика ймовірність, що вона увірветься у ваше життя. Так що в громадських місцях, де багато незнайомих людей протилежної статі, озирайтесь по сторонах акуратніше. Не те — скоро до вівтаря.

Риби

Найкраще, що ви можете зробити для своїх відносин (теперішніх чи майбутніх) сьогодні — це залишатися собою. Найчастіше саме щирість стає ключем до іншого серця, а не всі ці понти і брязкальця.