Ще в далекому 1992 році американець Том Кук уклав угоду зі своїм другом Джо Фіні. Суть угоди полягала в тому, що якщо хтось з них виграє в лотерею, то гроші вони розділять навпіл. Цей договір вони скріпили рукостисканням. З тих самих пір Кук і Фіні щотижня купували лотерейні квитки, хоча ні на що особливо не сподівалися. Свою історію чоловіки розповіли на YouTube-каналі лотереї Вісконсіна.

Так, в 2020 році Куку неймовірно пощастило: раптово він виграв у лотерею 22 мільйони доларів. Також чоловік не забув про свого друга й угоду з ним.

"Рукостискання є рукостискання", — сказав Том.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

В результаті, американець запросив одноразову виплату готівкою, тому його виграш склав не 22 мільйони, а 16,7 мільйона доларів. З урахуванням податків вийшло приблизно 11,4 мільйона, по 5,7 мільйона доларів на кожного.

Тепер друзі готові до безтурботного життя зі своїми сім'ями, а про гроші тепер можна не турбуватися.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Україні розплодилися л*хотрони.

Як повідомляв портал "Знай.ua", американець вийшов за продуктами та став мільйонером.

Також "Знай.ua" писав, як фінансовий комітет догодив лотерейникам.