Різні трюки, пози та техніки — це все важливо в сексі. Однак, від них немає ніякої користі, якщо обидва партнери не отримують задоволення. Для того, щоб досягти бажаного ефекту, необхідно зовсім небагато попрацювати над собою, пише Telegra.

Сексуальна компетентність

Розмір статевого органу – це ще не найважливіше в сексі. Для того, щоб стати феноменальним секс-партнером потрібно лише збільшити обсяг своїх знань. Важливо зрозуміти, що кожна жінка унікальна в тому, що стосується переваг і реакції на проведену чоловіком стимуляцію. Спочатку слід ознайомитися "з місцевістю", наприклад: знати, що таке клітор, де він знаходиться і як потрібно з ним "поводитися", перевіряючи реакцію жінки на дотики.

Отже, потрібно прийти до консенсусу з власним тілом і того, як воно реагує на сексуальні контакти. Потім повторити процес з тілом партнерки та зрозуміти, що їй приємно, що тобі приємно, що вам приємно обом і що неприємно обом.

Пара, pxhere

Впевненість

Спочатку потрібно запам'ятати, що порівняння — ворог впевненості. Воно змушує чоловіків занадто сильно фокусуватися на собі в тому, що стосується схожестей з оточуючими. З іншого боку, впевненість пов'язана з почуттям цінності, відчуття, коли чоловік здатний щось запропонувати партнеру.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Отже, слід подумати тверезо над думками і почуттями, які викликають дискомфорт. Так буде простіше пом'якшити їх і в майбутньому прибрати зовсім. Ймовірно, впевненості шкодить щось пов'язане з минулим або словами колишніх партнерок. У цьому випадку можна проконсультуватися з секс-терапевтом. Однак, найбільш ефективним способом скинути цей тягар із плечей є активний секс. Часто перевертаючись в ліжку чоловік може зміцнити своє Его та навчити його.

Товариськість

Тут мова йде не про вміння фліртувати або вставити ефектний жарт. Вся компетентність і впевненість будуть марні, якщо чоловік не зможеш зіставити їх з бажаннями і потребами партнерки. Для цього потрібно, щоб комунікаційна лінія була відкрита в обидві сторони.

Треба банально озвучувати вголос те, чого чоловік хоче від жінки, аналогічно слухати її побажання. Згідно з дослідженням, більш висока кількість сексуальних комунікацій безпосередньо пов'язано з високою частотою оргазмів і як емоційного, так і сексуального задоволення у чоловіків і жінок.

Пара, pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як утримати чоловіка після сексу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", читачам склали топ-5 помилок при використанні презерватива.

Також "Знай.ua" писав, коли жінкам точно не треба виправдовуватися в ліжку.