Виглядати молодшою за свій вік - заповітна мрія багатьох жінок. Для цього вони вдаються до безлічі косметичних процедур чи навіть пластичних операцій. Однак скинути 10 років можна і за допомогою простіших хитрощів: для цього достатньо потурбуватися про свою зачіску.

Порадами омолодження за допомогою перукаря ділиться видання SM News.

Каскад

Каскад є однією з найпопулярніших стрижок, вона підходить як жінкам старше 35, так і після 50 років. Протягом багатьох років каскад не перестає бути актуальним. Приємним бонусом цієї стрижки є антивіковий ефект, який досягається завдяки об'єму і відсутності чітких ліній.

фото pricheska-strizhka.ru
фото pricheska-strizhka.ru

Класичне або подовжене каре

Ще одна популярна стрижка, яка допоможе позбутися "зайвих" років. Стилісти вважають каре універсальною зачіскою, яка ефектно приховує недоліки зовнішності і дозволяє чітко коригувати образ в будь-якому віці, роблячи його молодим і стильним.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

фото pricheska-strizhka.ru
фото pricheska-strizhka.ru

Асиметричні короткі стрижки без укладки

Короткі зачіски без укладки теж допоможуть помолодіти на 5-10 років. Тут можна дати волю фантазії, оскільки строгих правил не існує: саме деякий безлад і призводить до антивікового ефекту.

фото pricheska-strizhka.ru
фото pricheska-strizhka.ru

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Від перших перукарів до стильних тенденцій: як розвивалася мода на зачіски.

Як повідомляв портал Знай.ua, Будьте в тренді! Про що ваша зачіска говорить дівчатам.

Також Знай.ua писав, Як плести коси: різноманіття видів і секрети плетіння.