Макіяж творить справжні чудеса! Деякі дівчата володіють цим мистецтвом настільки, що здатні маскувати свій реальний вік. Наприклад, корейська красуня змогла створити щось, здавалося б, неможливе. З допомогою свого макіяжу вона змогла “прибрати” 20 років! Жінка якої було близько 40 років, дійсно виглядала на 20 років молодше.


Дівчина знімала свій блог і отримувала величезну кількість компліментів. Проте в одному з відео вона вирішила розповісти правду і показати, як вона виглядає насправді. Передплатники були в абсолютному шоці.


Кореянка початку перетворення зі зняття підтримує скотча. Підтягнута шкіра відразу ж пожвавішала. Після цього вона зняла лінзи, які візуально збільшували розміри її очей. Потім почала видаляти макіяж. Досить було зняти лише половину, щоб вже було зрозуміло, що відбувається насправді.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще


Дівчина використовувала світлий тон і консилер, що допомогло вирівняти тон особи. Крім того, вона підібрала яскраву помаду. У підсумку вона дійсно стала молодшою років на 20.

Нагадаємо, раніше Знай.иа писав про "Еліксир молодості" - жінка скинула 20 років завдяки макіяжу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, осина талія в прямому сенсі - неймовірні жінки з найтоншими формами у світі.

Знай.uа писав розкриті секрети краси "королева Голлівуду" Елізабет Тейлор не тільки приваблива зовнішність.