Любителі котів нерідко помічають дивну поведінку своїх домашніх вихованців. У цих кумедних тварин є чимало особливостей, проте іноді їх поведінка особливо дивно. Наприклад, нерідко можна помітити, як кіт починає ні з того, ні з сього бити самих себе задніми лапами. Навіщо така поведінка цим дивовижним тваринним? Невже їм подобається самим робити собі боляче?

насправді є кілька варіантів пояснення цього досить дивної поведінки. Зокрема, маленькі кошенята таким чином можуть грати самі з собою або з іншими кішками. Кошенята “борються”, і зміцнюють таким чином свої мисливські навички. Надалі вони будуть відпрацьовувати ці “прийоми” на своїх однолітків чи навіть на видобутку.

Якщо ж ви помічаєте, що щось подібне робить дорослий кіт, то тоді ситуація складніше. Можливо, відбуваються якісь судоми, з-за яких скорочуються м'язи самостійно, і змушують кота “бити” себе. Крім того, вчені припускають варіант, що причиною може бути сильний свербіж через зараження блохами. Однак не все так сумно. Інколи навіть дорослі котики можуть грати таким чином самі з собою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, грізне хропіння песика змусило хвилюватися за господаря: як Пушок з "Гаррі Поттера".

Зазвичай сопучие собачки викликають тільки напади розчулення і захоплення. Але герой цього відео не з числа пухнастих милих песиків, видають забавні звуки під час сну. Він хропе так грізно, що навіть лякає, особливо коли розумієш, що пес заснув в небезпечній близькості від імені господаря.

Як повідомляв портал Знай.ua дівчина підібрала худу бездомну кішку, але та виявилася з сюрпризом: бігом діставайте хусточки.

Також Знай.ua писав до чого сняться кошенята: тлумачення сну.