Незвичайна історія кохання українки Милі і тайландца Тена має незвичайну географію.

Зворушливу історію розповідає блог.

Міла довгий час жила в Ризі і разом з братом керувала власним інтернет-магазином. Віддалена робота відкрила дівчині можливість подорожувати по всьому світу, не припиняючи заробляти: за 5 років Міла побувала в 36 країнах світу.

Доленосне знайомство відбулося в Індії, в буддійському храмі, під час однієї з подорожей українки. Майбутній коханий був... ченцем, і став її куратором в пошуку гармонії. Об'єднало молодих людей те, що у тих краях Тен був єдиним носієм англійської мови. Міла закохалася, провівши багато годин у спілкуванні зі своїм куратором. Проте сан чоловіка та дана ним обітниця безшлюбності руйнували всі мрії дівчини.

Міла не здалася. Тен невдовзі відчув взаємні почуття і через півроку покинув службу в храмі, відмовившись від сану. Тепер молодим людям ніщо не заважало побудувати разом щасливу мирське життя.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Міла, Тен та їхня донька (instagram.com/thailand_mila)

Вони оселилися в Таїланді, у сім'ї нареченого. Незважаючи на побаивания дівчата, живуть вони в комфорті і достатку. Разом вони вже 7 років, а 3 роки тому у пари народилася дочка по імені Шантель. Поки Міла виховує дитину вдома, Тен займається бізнесом і забезпечує сім'ю. Його мати також радіє вибору сина. За її словами, той вів розгульне життя до 30 років, а потім вирішив піти в ченці. Таке рішення засмучувало батьків, адже розбивали їхні мрії про онуків.

Міла з донькою (<a rel=

Тепер сім'я з незвичайною історією живе щасливо та ні про що не шкодує. Міла ділиться подіями зі свого життя у своєму блозі в Інстаграмі.

Нагадаємо, тернополянин здивував всю Україну незвичним іменем.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Орейро та Арана з "Дикого ангела" розкрили подробиці своїх стосунків.

Також "Знай.ua" писав, що Ілон Маск посварився з нареченою на очах у публіки.