Астрологи упевнені, що квіти здатні зробити людину трішки щасливішою. Головне знати, як правильно підібрати кімнатні рослини для кожного знака Зодіаку. І чим краще у людини розвинені зодіакальні якості, тим більше щастя принесе йому відповідна квітка.

Як пише видання "Так просто" відповідна рослина може посилити видатні сторони людини та згладити негативні.

Знаки Вогню

Овни

Квіти, які підійдуть для Овнів, мають теплі кольори: червоний, бордовий, рожевий, помаранчевий. Краще всього для них підібрати садову герань, азалію індійську (або японську), бегонію королівську. Бегонію королівську краще розміщувати на робочому місці, адже вона нейтралізує негативну енергію. Ця квітка також підійде нерішучим людям, які бажають зробити наступний крок у відносинах, але бояться. Герань зробить людину більш спокійною і розслабленою.

Бегонія, скріншот: YouTube
Бегонія, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Леви

Левам необхідно тримати яскраво квітучі рослини в будинку. Їм варто придбати китайську троянду, або пеларгонію, або мімозу сором'язливу. Гібіскус допоможе позбутися від ліні, додасть спокою і сили, допоможе вберегтися від маніпуляцій твого оточення. Квітка Бальзамін допоможе створити вдома сприятливу атмосферу і навчить радіти дрібницям. А кала потрібна там, де сімейне щастя знаходиться під загрозою.

Стрільці

Стрільцям підійде бонсай, який в першу чергу захистить організм від хвороб. Їм також підійдуть лимон, фікус священний, кімнатний виноград і тещин язик (сансевієрія). Бонсай робить свого власника розумнішими і розважливими. Сансевієрія чудово очистить простір від поганої енергії і допоможе тим, хто багато займається творчістю.

Знаки Землі

Тельці

Для цих знаків зодіаку оптимальним буде вибір міцних і низькорослих кімнатних рослин. А тому фіалка, каланхое, цикламен, глоксинія допоможуть Тельцю знайти щастя і зажити забезпеченим життям. Глоксиніяивідмінно захищає свого власника від негативу та надихає на досягнення цілей. Фіалка допомагає створити затишок у домі та згуртувати родину.

Гороскоп, фото pxhere.com
Гороскоп, фото pxhere.com

Діви

Їм підходять рослини з гнучким стеблом на зразок плюща, аспарагуса, філодендрона. Правильні квіти допомагають налагодити здоров'я і розвинути інтелектуальні здібності. Зокрема, невибаглива берізка (циссус) допомагає Діві адаптуватися до будь-яких умов, вчить впевнено себе почувати навіть в незвичній обстановці. Монстера наводить порядок в думках, допомагає розкрити свої таланти. Драцена допомагає у навчанні та саморозвитку.

Козероги

Цьому знаку зодіаку більше підходять рослини, які не потребують рясного поливу. Наприклад, кактус, драцена, хвойні рослини, фікус каучуконосний. А щоб прогнати тривогу і переживання про фінансове становище, підійде грошове дерево. Фікус додасть спокою в будинку Козерога. Наявність драцени в будинку, на думку астрологів, сприяє здоров'ю кісток і зубів.

Драцена, скріншот: YouTube
Драцена, скріншот: YouTube

Знаки Повітря

Близнюки

Найпридатніші для них в'юнкі рослини. Наприклад, аспарагус допомагає визначитися з цілями на життя та розвивати мислення. Папороті допоможуть розвинути почуття такту. Традесканція ж дає можливість Близнюкам легше переживати труднощі і вчить більше радіти дрібницям.

Терези

Тут підійде азалія індійська, дрібноцвітна хризантема, гібіскус, лілія, філодендрони, гортензія. Гортензія допомагає Терезам очистити атмосферу в домі, позбутися від ревнощів і підозр. Хризантема допоможе знайти баланс між серцевими справами і здоровим глуздом. Запеклі егоїсти під впливом хризантеми стануть частіше прислухатися до чужої думки.

Водолії

Водоліям підходять рослини з химерною формою, наприклад, маранта, колеус, паунсеттія (молочай). Вони допоможуть їм боротися зі зневірою і важкими думками. Маранта допоможе припинити конфлікти вдома, а також позбутися від безсоння і налагодити режим сну. Паунсеттия допоможе знайти своє покликання і відкрити сильні сторони. А абутилон (кімнатний клен) сприятиме душевному підйому.

Кімнатні рослини, скріншот: YouTube
Кімнатні рослини, скріншот: YouTube

Знаки Води

Раки

Ракам більше підходять вологолюбні рослини, які мають м'ясисте соковите листя. Їм варто завести фуксію гібридну, деревоподібне алое, агаву американську або бегонію Месона. Ці рослини допомагають налагодити стосунки в родині, створюють затишок у будинку і зберігають психічне здоров'я. Фуксія створює сприятливу атмосферу в будинку. Алое необхідно там, де є хвороби. Воно допоможе людям зі слабким характером стати більш рішучими.

Скорпіони

Скорпіонам підходять рослини, гарні на вигляд, проте часто колючі або навіть отруйні. А тому можна придбати кактуси, монстеру, алое, сансевієрію. Кактуси уживуться з запальним господарем. Ці рослини вміють нейтралізувати емоційні спалахи, чинять заспокійливий вплив на вразливих людей. Олеандр допоможе перебороти шкідливі звички. А драконове дерево — уникати песимізму, додасть сил і впевненості в собі.

Риби

Орхідеї — один з найкращих квіток для Риб. Ця рослина оберігає свого власника від неприємних потрясінь, навіює гарні думки, проганяє лінь. Також Рибам можна завести фікус, лілію, папірус циперус. Папірус допоможе Рибам розвинути інтуїцію, вони навчаться бачити недоброзичливців і підступних людей. Рослина також допоможе поліпшити сон, зняти нервову напругу і створити сприятливу атмосферу в будинку.

Орхідея, скріншот: YouTube
Орхідея, скріншот: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гороскоп на літо 2020 року для всіх знаків Зодіаку, кому пощастить спіймати хвилю позитиву.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Овнів чекає приплив фінансів, Діви зміцнять свій авторитет — гороскоп на тиждень з 27 липня по 2 серпня для всіх знаків Зодіаку.

Також Знай.ua писав, що у понеділок однолюби, у вівторок фартові - як день народження визначає долю