Шкіра особливо виразно видає ознаки старіння, тому багато хто відчуває необхідність особливо піклуватися про неї, у тому числі використовуючи професійні косметичні засоби. Авжеж, провідні світові лабораторії недарма витрачають мільярдні бюджети на розробку нових кремів з активними діючими компонентами, але непоганого результату можна і досягнути з домашніми засобами. Особливо рецепт крему для обличчя підійде тим, хто з якихось міркувань хоче відмовитися від косметики, виробленої промисловим способом - тоді саме подібні креми лишаться єдиним варіантом.

Рецептом приготування крему для обличчя у домашніх умовах Знай.ua ділиться на основі матеріалів Instagram-акаунту "Полезные советы".

Секрет краси, фото pxhere
Секрет краси, фото pxhere

Інгредієнти:

  • 100 г вершків
  • Один сирий жовток з курячого яйця
  • Одна столова ложка рідкого меду
  • Чайна ложка лимонного соку
  • Дві десертні ложечки коньяку

Змішайте гарненько все компоненти, і кожен день, а краще ввечері, наносите на чисте вмите обличчя. Приблизно через годину змивайте теплою водою і після вже нічим не мастіть. Крем варто зберігати у холодильнику у скляній тарі, однак зауважте - оскільки всі його інгредієнти натуральні, термін його придатності дуже незначний.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Хоча складники крему натуральні, вони все одно можуть викликати алергічну реакцію або інші негативні ефекти, тому будьте обачними зі своєю шкірою і, при можливості, проконсультуйтеся з лікарем.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Як зробити крем для рук в домашніх умовах.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Розчиняє шкіру, як вершкове масло на сковорідці", — косметика понівечила покупчиню.

Також Знай.ua писав, Геть старість: кращий рецепт крему від зморшок.