ОВНИ

Якщо друга половинка на чомусь наполягає, а ваше шосте відчуття різко проти, слухайте його. Згодом кохана людина ще спасибі вам скаже.

ТЕЛЬЦІ

Ви емоційно втомилися, таке теж буває. Скажіть про це обранцеві. Можливо, він знайде вихід з положення, якщо немає - запропонуйте йому відпочити цієї неділі порізно.

БЛИЗНЮКИ

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

В цей день вам доведеться повністю довіритися другій половинці. На вашу інтуїцію надії не буде. Тільки скажіть про це відразу, щоб кохана людина відчував цю подвійну відповідальність.

РАКИ

Якщо обранець не буде розділяти ваші інтереси в цей день, не змушуйте його йти проти волі. Ні вам від цього користі не буде, ні йому - радості.

ЛЕВИ

Постарайтеся зберегти нейтральну позицію, коли почнеться навіть найменший конфлікт. Станьте на цей день мудрим спостерігачем.

ДІВИ

Не намагайтеся нічого довести партнеру. Нехай він побачить правдивість вашої точки зору на ділі. Ще й прощення просити буде.Астрологи радять вам бути максимально відвертими і безпосередніми з другою половинкою, це дуже зблизить.

ТЕРЕЗИ

Якщо не будете затиснуті, в цей день вас чекає якесь одкровення. Причому для вас обох.

СКОРПІОНИ

У цей день друга половинка вбереже вас від помилки. Можливо, не фатальною, але все ж ... Не забудьте віддячити їй. Також зірки говорять, що можуть виникнути конфлікти між вами і коханою людиною. Вам доведеться поступитися.

СТРІЛЬЦІ

Поставтеся серйозно до прохань коханої людини. У цей день вони будуть особливо важливі для ваших відносин.

КОЗЕРОГИ

Влаштуйте божевільний вечір удвох. Струс вам не завадить, навіть якщо ви впевнені, що все рівно.

ВОДОЛІЇ

Якщо хочете підзарядитися енергією партнера, так прямо йому про це і скажіть. Можливо, він запропонує вам цікавий варіант.

РИБИ

Якщо хочете порадувати кохану людину, приготуйте щось оригінальне. Сміливіше, в цей день все, що стосується готування, вдаватиметься вам на славу.

Джерело