ОВНИ


У цей день корисна копітка робота над відносинами. Відверта розмова з другою половинкою допоможе з'ясувати "підводні течії", які заважають вашому коханню

ТЕЛЬЦІ

Можливо, в цей день доведеться доводити в черговий раз своє верховенство в стосунках. Для ведених Тельців (хоч ми сумніваємося, що такі існують), вам варто провести перевірку - заявити про своє право голосу і подивитися, як до цього поставиться ваш партнер.

БЛИЗНЮКИ

У цей день у відносинах все буде настільки гладко і рівно, що стане навіть нудно. Але не поспішайте скаржитися, пристрасті почнуться в наступні дні і триватимуть до кінця тижня.

РАКИ

Зірки говорять, що в любові може трапиться конфуз. А ось хто саме осоромиться - ви або друга половинка, астрологи не уточнюють. Просто обидва будьте обережні, і поставтеся з розумінням, якщо раптом що.

ЛЕВИ

Можливо, в цей день ваша кохана людина вирішить повністю перекласти на вас відповідальність за рішення, яке зазвичай приймають разом. Що ж, вирішуйте на свій розсуд, тільки нехай партнер потім не скаржиться.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

ДІВИ

Ви зможете переконати другу половинку в чому завгодно. Скористатися цією можливістю чи ні - ваше рішення. Але пам'ятайте, що таких днів не так багато в році.

ТЕРЕЗИ

Якщо є можливість, перекладіть відповідальність на партнера. У цей день ви будете вкрай нерішучі.

СКОРПІОНИ

Зірки говорять, що у вас можуть виникнути деякі інтимні розбіжності. Наприклад, один з партнерів вважає неприйнятною еротичну фантазію іншого. Говоріть один з одним відверто і шанобливо, шукайте компроміси, не дайте маленької "нестиковку" зіпсувати ваш союз.

СТРІЛЬЦІ

Вам найкраще мовчати. Навіть якщо друга половинка буде провокувати вас на розмову, постарайтеся стриматися. Нічого хорошого від відвертостей в цей день не чекайте.

КОЗЕРОГИ

У вас з'явився таємний шанувальник, який, можливо, дасть про себе знати в цей день. Увага - це завжди приємно, але варто чітко окреслити особисті межі, або закоханий стане нав"язливим.

ВОДОЛІЇ

Займіться собою в цей день. Прагнення до самовдосконалення - одна з головних ваших рис, за яку вас любить друга половинка. Чи не розчаровуйте її.

РИБИ

3 серпня ви можете серйозно образити партнера. Можливо, це змінить ваші подальші відносини. Рада предків "мовчати в цей день" торкнеться вас більше інших знаків зодіаку.