Нумерологи розповіли, що сьогоднішній день, 8 серпня 2020, володіє особливою силою для здійснення бажань.

Фахівець розповіли, як правильно провести ритуал, щоб бажання в цей день обов'язково виповнилося.

За словами експертів, дзеркальні дати завжди володіють особливою енергетикою. Вони приносять удачу людям; в такі дні у всіх є можливість втілити в життя найзаповітнішу мрію.

Вісімка в нумерології є символом матеріального достатку і випадкової удачі. Саме під знаком 8 проходить сьогоднішній день.

Увечері 8 серпня можна і загадати бажання на падаючу зірку - вони неодмінно збуваються. В середині серпня на зоряному небі можна побачити найяскравіший зорепад року-Персеїди. Його пік вже не за горами-12-13 серпня спостерігатимуться найяскравіші спалахи.

Популярні новини зараз
Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Щоб правильно провести ритуал в дзеркальну дату, потрібно правильно вибрати час: 20: 08. Вважається, що в цю хвилину відбувається найсильніший викид позитивної енергії, дуже схожий з новорічним миттю. У цей момент можна сміливо просити про допомогу.

Необхідно взяти листочок паперу, ручку і свічку. Як тільки годинник покажуть потрібний час, написати на листку найзаповітніше бажання і потримати листок над полум'ям свічки. Важливо, щоб він не загорівся! Слід прочитати такі слова: "Удача прийди, страхи геть. Проходить день, настає ніч".

Далі листок складається і ховається в затишному місці або гаманці. Відтепер він буде вашим щасливим талісманом, а бажання збудеться.

Нагадаємо, раніше Терези засипле грошима, а ризикові Близнюки будуть пити шампанське - фінансовий гороскоп на серпень 2020.

Як повідомляв портал "Знай.иа", астрологи назвали 4 Знаки зодіаку, справи яких налагодяться до кінця тижня.

Також "Знай.иа" писав, три Спаса 2020: коли святкувати, що подавати до столу.