Сигнал був вперше спійманий телескопом "Паркс" в 1998 році. З того моменту подібні загадкові сигнали з'являлися двічі на рік і були досить потужними. Про це повідомили на сайті Planet Today.

Читайте Знай в Google News!

Вчені припускали, що двосекундний сигнал вироблявся певним об'єктом, який розташовувався в космосі поблизу Землі. Однак через майже два десятиліття правда розкрилася після того, як в обсерваторії було встановлено новітнє обладнання. Воно дозволяло ловити сигнали на частоті 2,4 Ггц.

Мікрохвильовка, скріншот: Youtube
Мікрохвильовка, скріншот: Youtube

Так, в 2015 році загадковим об'єктом під назвою "перитон" виявилася звичайна мікрохвильова піч, яка була встановлена на кухні наукової установи і посилала сигнали в моменти, коли люди переривали розігрів їжі до закінчення програми.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, космічне сміття можна побачити вдень, вчені розповіли, як це зробити. Непрацюючі ракети, супутники та частини космічного корабля продовжують обертатися навколо Землі після того, як вони вийшли з експлуатації.

Як повідомляв "Знай.ua", YouTube видалила 2500 Китайський каналів, як не отримати бан. Google стверджує, що усуває дезінформацію на платформі обміну відео. Вони зазвичай публікували спамерський контент. Останнім часом уряд США також обмірковує заходи з очищення App Store від усіх китайських додатків.

Знай.ua писав, що злодій на викраденому пікапі пошкодив 26 авто і застряг у піску. За даними поліції штату Орегон, вони відповіли на повідомлення про безрозсудного водія, який потрапив в аварію за межами міста Норт-Бенд приблизно о 10:37 ранку в суботу.