Кому з знаків зодіаку варто вгамувати внутрішнього тирана, хто може стати причиною спільних проблем, а кого чекають спільні зміни, читайте нижче.

ОВЕН

Ви можете незаслужено образити другу половинку. І не тільки її. У цей день ви будете здатні на образи, так що готуйтеся до відповіді.

ТЕЛЕЦЬ

Ваш обранець може вас не так зрозуміти. За цим підуть невірні дії-ціла низка помилково прийнятих рішень. Уточніть відразу, чи все ясно з ваших слів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

БЛИЗНЮКИ

Навіть якщо кохана людина помилився, не варто його так вже лаяти. Ви теж не ідеальні. Згадайте власні невдачі.

РАК

Успіх на роботі плавно перетече в вдалий вечір з другою половинкою. Так буває, коли везе на всіх фронтах. Рідко, але буває.

ЛЕВ

Батьки обранця можуть закликати вас на свою сторону. Подумайте, чиє розташування вам дорожче - старшого покоління або коханої людини.

ДІВА

Цього понеділка ви можете стати причиною проблем у ваших спільних справах. Постарайтеся виправити ситуацію до того, як про все стане відомо партнеру.

ТЕРЕЗИ

Варто один раз збрехати або навіть злукавити, і брехня покотиться Сніговою грудкою. Зупинити лавину буде неймовірно складно. Зробіть це на етапі Сніжка.

СКОРПІОН

Якщо ваша друга половинка захоче перервати вашу полум'яну промову, дозвольте їй зробити це. Тільки так можна буде довести, хто головний оратор у вашій парі.

СТРІЛЕЦЬ

Ви будете довго-довго страждати, але в кінці кінців доведеться звернутися за допомогою до другої половинки. Чому б відразу її не попросити. Це не буде демонстрацією вашої слабкості-просто ви вибрали вірного супутника життя, який годиться не тільки для моральної підтримки.

КОЗЕРІГ

Ви давно хотіли зізнатися в чомусь партнеру. Якщо не зробити цього 10 серпня, наступного разу такий вдалий момент може наступити дуже не скоро. Правда, якщо ви не готові, все одно добре не вийде.

ВОДОЛІЙ

Здається, ваш партнер не зовсім віддає собі звіт в тому, що ви-необхідна ланка його щасливого життя. Спробуйте ненадовго ретируватися і повертайтеся тоді, коли він буде близький до паніки.

РИБИ

У Вашому житті настають зміни. Кохану людину вони теж торкнуться. Познайомте його з ними заздалегідь, щоб не було неприємних сюрпризів для вас обох.