Нещодавно в програму "Модний вирок" прийшов фермер Володимир, і привів з собою 33-річну доярку Світлану, яка у нього працює. Перед стилістами стояло непросте завдання - перетворити втомлену запущену жінку до невпізнання. Колись Володимир знайшов Світлану з чотирма дітьми в покинутому будинку і зглянувся над нею, запропонувавши роботу і кращі умови для життя.

Але поліпшення умов не змінило жінку - вона продовжувала виглядати, як і раніше, живучи в покинутому будинку, а не на фермі, куди приїжджають навіть іноземці. Само собою, доля у героїні вельми непроста, так що особливо стежити за собою у неї не було ні часу, ні бажання. Але фермер вирішив і тут допомогти Світлані, привівши її на програму. Модний суд вислухав обидві сторони і відправив Володимира вибирати речі для героїні.

Світлана і Володимир, скрін з відео
Світлана і Володимир, скрін з відео

За правилами передачі, перші три образи для Світлани вибирав Володимир, хоча її нові речі вже значно відрізнялися від того, що вона зазвичай носила. Однак далі настала черга стилістів, які здорово попрацювали над зовнішністю і гардеробом героїні.

Перший образ від стилістів

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Реакція Світлани на її новий образ в дзеркалі була очевидною, дівчина зізналася, що їй дуже подобається її вигляд. Фермер Володимир теж був щасливий побачити її в такому несподіваному образі. Але зізнався, що йому сумно, бо таку доярку і відвести можуть.

Доярка Світлана, скрін з відео
Доярка Світлана, скрін з відео

Другий вихід героїні

І цей образ Світлані припав до душі, свіжі кольори і незвичайні рішення зробили свою справу – героїня навіть стала виглядати набагато молодше. Такий одяг підійде для міста.

Доярка Світлана, скрін з відео
Доярка Світлана, скрін з відео

І третій образ від стилістів

Під час цього виходу героїня втратила туфельку, а потім в пориві емоцій розплакалася. Надія Бабкіна, захисниця героїні, поспішила її втішити. І навіть обняла. Світлана зізналася, що це сльози щастя. Вона думала, такі перевтілення зустрічаються тільки в казках, але тепер вона повірила в диво.

Доярка Світлана, скрін з відео
Доярка Світлана, скрін з відео

Фінал, який влаштував усіх

Бачачи те, як героїня посміхається і як вона сяє, модний суд вирішив відмовитися від голосування. Світлані подарували комплекти від стилістів. Жінка була шалено щаслива. Вона не могла перестати лити сльози.

Доярка Світлана, скрін з відео
Доярка Світлана, скрін з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, чоловік відгодував до 100 кг, а тепер незадоволений – як на "модному вироку" обтесали зайве 48-річної пампушки.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Модний вирок" перетворив вчительку в спекотну красуню – беріть на замітку.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кім Чен Ину винесли наймиліший Модний вирок - зухвалий бандит.