Австралійка Софі Марроквін накопичила гроші на косметологічну процедуру і звернулася за нею в клініку. Вона називається "профіль Джолі" і полягає в декількох ін'єкціях, які робляться в певні зони обличчя і дозволяють виділити вилиці і підборіддя. Однак спочатку, протягом декількох тижнів, доведеться походити з сильним набряком. Про це повідомляється в The Sun.

Читайте Знай в Google News!

Марроквін ж вирішила закарбувати наслідки на камеру і показати це шанувальникам в TikTok. Вона показала себе відразу ж після процедури і навіть зняла реакцію близьких на своє перетворення.

Софі Марроквін, скріншот: TikTok
Софі Марроквін, скріншот: TikTok

Користувачі негативно відреагували на подібну зміну і почали принижувати дівчину, згадуючи персонажа "Спанч Боба" з однойменного мультсеріалу, проводячи паралель з його квадратною структурою. Хтось описував "жахливий результат" процедури.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Дівчина ж через два місяці абсолютно задоволена результатами процедури і пояснила користувачам, що результати з'являються з часом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в загадкових надрах Сибіру виявлено триметровий дорослий монстр: вчені не можуть повірити своїм очам.

Як повідомляв "Знай.ua", запущена доярка перетворилася на розкішну леді, експеримент вражає: до корів більше ні ногою.

Знай.ua писав, невдалі весільні зачіски: добірка наречених, які переборщили з укладанням. Для нареченої зачіска настільки ж важлива, як і плаття. Наречені перед весіллям невтомно шукають ідеальну зачіску. Однак не завжди придумані або побачені на сторінках глянцевих журналів шедеври перукарського мистецтва варто втілювати в життя.