Овен

Можливо, Овен завжди вважав, що зовнішність партнера для нього не так вже й важлива і головне – внутрішній світ. Однак в понеділок доля може внести сум'яття в ці погляди, зіткнувши Овна з людиною прекрасної душі і вельми сумнівною зовнішності. Овну доведеться зробити над собою велике зусилля для того, щоб розглянути цей самий «багатий внутрішній світ». Зате якщо це йому все-таки вдасться, жаба має шанс перетворитися на прекрасного принца.

Бик

У понеділок в справах любовних Тельцю варто послабити контроль над ситуацією і прислухатися до голосу своєї інтуїції. Зірки кажуть, що поки він намагається логічно управляти розвитком відносин, їх потенціал обмежений жорсткими рамками і залежить від того, як Телець сам програмує їх. Якщо ж Телець в понеділок відпустить віжки, довірившись шостому почуттю, в любові перед ним відкриється маса нових можливостей, про існування яких він навіть не підозрював!

Близнюки

У понеділок Близнюкам не можна відмовчуватися, якщо вони хочуть зав'язати романтичне знайомство з людиною своєї мрії! Все, що їм потрібно зробити, - це подолати сором'язливість і блиснути розумом в розмові. Можливо, деякий час Близнюкам доведеться не випускати ініціативу зі своїх рук, щоб розгальмувати співрозмовника, зате потім його буде не зупинити! У понеділок є всі передумови до того, що випадкове знайомство Близнюків переросте в серйозні відносини.

Рак

У понеділок приказка про те, що по одягу зустрічають, буде для Рака в любові актуальна як ніколи! Протилежна стать дійсно буде схильний оцінювати його в першу чергу по тому, як він виглядає. При цьому дрес-код сьогоднішнього дня-висока самооцінка, елегантність і ненав'язливий шик. Ніяких легковажних джинсів і топів! Якщо Рак зібрався на романтичне полювання, вечірнє плаття або дорогий костюм стануть візитною карткою його успіху.

Лев

У понеділок Лев буде володіти загостреним почуттям справедливості, і це може не кращим чином позначитися на його особистому житті. Самотньому Леву буде складно зав'язати романтичне знайомство через свого критичного погляду на світ. Якщо ж у Лева є кохана людина, в понеділок він з кращих спонукань здатний наговорити йому такого, про що потім пошкодує. На побаченні Леву краще взагалі не розкривати рота, а, напустивши на себе загадковий вигляд, мовчати і посміхатися.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Діва

У понеділок зірки радять Діві отримувати задоволення від того, що відбувається в її житті тут і зараз – навіть якщо вона не дуже-то цим задоволена. Складнощі знайдуться завжди, ну так що ж? Хороше в будь-якій ситуації теж можна (і потрібно!) знайти. Якщо у Діви є кохана людина, в понеділок їй варто провести з ним удвох романтичний вечір. Якщо ж Діва поки самотня-порадіти тому, які захоплюючі перспективи і можливості очікують її попереду!

Терези

У понеділок Терезам, щоб відчути себе щасливими, просто необхідно відкрити щось нове у своєму житті! Це стосується будь – яких сфер-від роботи до любові, проте зміни не обов'язково повинні бути кардинальними. В особистому житті зірки радять Терезам, якщо вони самотні, сміливо йти назустріч новим знайомствам. Якщо ж у них є партнер, їм разом в понеділок варто спробувати щось нове. Сенс в цьому простий: енергія любові, подібно річці, повинна весь час прагнути вперед. Застоюючись, вона перетворюється в болото.

Скорпіон

У понеділок Скорпіон здатний показати себе справжньою королевою (або королем) флірту! Зірки радять йому не витрачати даремно час на самоті, а показати свої таланти на публіці. Вибравшись ввечері куди-небудь туди, де життя б'є ключем, Скорпіон здатний звернути на себе увагу відразу декількох представників протилежної статі. Цілком можливо, що в понеділок йому доведеться вибирати, і зробити цей вибір буде ох як непросто!

Стрілець

У понеділок романтика і почуття гумору будуть для Стрільця міцно пов'язані один з одним! Якщо у Стрільця є кохана людина, цей вечір їм варто провести разом, змагаючись в дотепності, сходити в цирк або подивитися хороший комедійний фільм. Якщо ж мова йде про нове знайомство, в понеділок Стрілець, швидше за все, зверне увагу на людину, яка зуміє його як слід розсмішити. Це здасться Стрільцеві неймовірно сексуальним!

Козоріг

У понеділок Козерогу не буде сидітися на місці, і це відмінний привід, щоб відправитися з коханою людиною в маленьку подорож без нічого. Будь-який вид транспорту підійде, будь то машина, поїзд, велосипед або віз. У понеділок, помінявши обстановку, Козеріг і його обранець щось в кращу сторону поміняють і в собі. Якщо ж Козеріг поки самотній, поїздка подалі від будинку – кращий спосіб для нього розвіятися і зав'язати нове знайомство.

Водолій

У понеділок зірки радять Водолію відкритися для любові і для всіх тих можливостей, які щедро запропонує йому цей день! Іноді говорити " так " буває не тільки корисно, але і приємно. У понеділок це універсальна відповідь на питання, чи йде мова про флірт, побачення або любові. Надійде Водолія пропозицію вибратися куди-небудь ввечері, потанцювати або познайомитися, сказавши чарівне слово «так», він не залишиться внакладі.

Риб

У понеділок Рибам слід бути обережніше у висловлюваннях, особливо якщо у них з коханою людиною різні точки зору на якесь питання. День схиляє їх до нетерпимості і конфліктів, причому риби в своїх пошуках правди здатні бути жорсткими як ніколи. Не варто наполягати на своєму і тим більше дозволяти собі образливі натяки на адресу обранця, інакше відносини риб в понеділок можуть дати велику тріщину, а то і закінчитися зовсім.