Овен:

На любовному фронті корисно включити режим" сніжинки " і почекати знаків уваги від другої половинки. Її черга завойовувати ваше сердечко.

Телець:

У відносинах високий ризик впасти в хаос — коливання настрою будуть сильними і у вас, і у партнера. По можливості, візьміть на себе роль капітана і виведіть ваш корабель з цього шторму.

Близнюки:

Хтось третій, або третя, спробує втрутитися у ваші відносини. Бережіть вашу фортецю від сторонніх, не діліться ні з ким своїм щастям.

Рак:

Якщо від предмета вашої любові поки не прозвучало однозначне "так", не будьте сьогодні нав'язливим. Відійдіть в сторону, присвятіть себе іншим цікавим справам, дочекайтеся ініціативи.

Лев:

Сьогодні ви можете засумніватися в своїх відносинах, і багато фактів будуть свідчити проти вас. Довіряйте своєму серцю - тільки воно підкаже правильний шлях.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Діва:

День наповнений для вас спокоєм і ніжністю. Ви любите і улюблені. У самотніх дів високі шанси на вдале романтичне знайомство.

Терези:

У цей день вас може здолати ностальгія — ви скучите за минулим відносинам. Дуже велика спокуса зателефонувати або написати колишньому партнеру. Якщо ви вже в нових відносинах, то не робіть цього зі зрозумілих причин.

Скорпіон:

Сьогодні сприятливий день для планування важливих подій у відносинах — заручини, весілля, зачаття дитини. Все, що б ви не задумали, вийде легко. У спільній діяльності-дивовижна Синергія і солідарність.

Стрілець:

У парі ймовірна сварка через дрібниці. Якщо вчасно не вирішити маленький конфлікт, він може спрацювати за принципом "снігової грудки" і перерости в грандіозну сварку. Будьте уважні до найменших змін в настрої половинки.

Козоріг:

Щастя там, де люди один одного чують. Відвертий діалог по душах, на який, можливо, обидва не наважувалися, допоможе прояснити ваші відносини. А де чесність і відвертість — там і комфорт.

Водолій:

Будьте обережні з обіцянками, які даєте в гарному настрої-їх може виявитися не так просто стримати. На відносини в парі сьогодні добре вплине проведення часу на природі — заплануйте спільний пікнік або шашлики з друзями.

Риби:

Сміливо плануйте на цей день подорож, морський круїз або навіть похід в гори — для свіжості у ваших стосунках потрібна зміна декорацій і побільше спільних пригод.