Доля була злою до маленького Харді - він народився красивим і милим мейн-куном, проте з жахливим захворюванням: у малюка була ектопія серця. Так називаються хворобу, коли серце не сховане в грудній клітці, а “живе” зовні тіла. Зазвичай тварини з такою хворобою не живуть довше одного року. Проте помирати не входило в плани Харді.

Історією кота ділиться фейсбук-спільнота "КОТ". Також Харді має й свою сторінку в соцмережі інстаграм.

Харді надзвичайно пощастило, адже він мав поруч себе люблячу власницю Наталю та товариша на ім'я Чуча. Мама слідкувала за здоров'ям малюка, змінювала корести, тоді як Чуча весь час вилизував малого друга, грався з ним і обіймав. Саме завдяки любові і підтримці мале кошеня зробило неможливе - вижило. Тепер йому більше року, у нього шикарна шубка, чудові фірмові вушка мейн-куна і надзвичайно веселий і допитливий характер.

Кот Харди родился с сердечком наружу. Обычно с таким заболеванием не живут больше года. Но благодаря заботе хозяйки...

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще
Geplaatst door КОТ op Vrijdag 28 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Павлограді школяр Данило Осока відшукав собаку, що бігала з пластикової баклажкой на голові. До цього місцеві жителі писали в соцмережах про те, що виявили нещасну тварину і не змогли її зловити.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Карпатах грибники натрапили на дуже завзятого захисника власній території. Маленьке оленятко старанно захищав власні кордони і буцався ще молодими ріжками.

Також, "Знай.uа" писав, що у Харкові на околиці міста на місцевому звалищі в районі Рогані було помічено навала лелек.