Овен

У відносинах з протилежною статтю Фортуна на вашому боці. Хтось важливий для вас зробить вибір на вашу користь. Одиноких Овнів чекають перспективні знайомства.

Телець

Любовний фронт буде штормити, подібно бурхливому морю. Буде потрібно безліч зусиль, щоб утриматися з партнером в одному човні. Події перевірять ваш "човен" на міцність.

Близнюки

Настає сприятливий день для роботи над відносинами. Поговоріть по душах, з'ясуйте проблемні моменти, намагайтеся нічого один від одного не приховувати.

Рак

Астрологи пророкують вам бурю емоцій, з якою буде дуже важко впоратися. Ви можете прийняти необачне рішення, або наговорити людині чогось занадто імпульсивного. Намагайтеся тримати себе в руках.

Лев

Чи не найвдаліший день для любовних пригод, можливі непорозуміння і сварки. Астрологи радять залишатися вдома і провести неділю наодинці з собою.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Діва

Варто пройтися по магазинах, і порадіти спілкуванню з другою полвинкой в ці вихідні дні.Можливі несподівані зустрічі з людьми, яких ви давно не бачили, в тому числі з колишніми партнерами.

Терези

Ви отримаєте успіх у протилежної статі. Не бійтеся і скористайтеся наданим долею шансом.

Скорпіон

Що стосується проведення часу зі своєю другою половинкою, зосередьтеся на якомусь одному занятті. Не хапайтеся за кілька справ одночасно, тому що є ризик того, що ви нічого не доведете до логічного завершення.

Стрілець

Вас можуть відвернути від робочих справ сімейні проблеми. Від вашого рішення буде залежати фінансове становище.

Козоріг

Близькій людині знадобиться ваш слушну пораду. Чи не поскупіться своїм часом і надайте йому посильну допомогу.

Водолій

Вас чекає цікава зустріч зі значущою людиною, яка в подальшому здатна серйозно вплинути на ваше майбутнє.

Риби

Зустрічі будуть цікавими, а знайомства можуть принести користь, не сидіть вдома. Можливо, сьогодні ви познайомитеся з майбутньою любов'ю всього життя.