Серійний злочинець на прізвисько Стівен Чайка був знятий на камеру під час його останнього рейду в магазині в Пейнтоні, Девон, де серед його улюблених речей були міні-чеддери і монстр-мунк.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Жадібна чайка, підозрювана в крадіжці їжі на суму 300 фунтів стерлінгів (11 тисяч гривень) у Tesco, була спіймана на камеру.

Вважається, що птах забирає не менше 17 кг їжі в рік, хоча її загальний улов може бути навіть більше.

Його останній наліт на магазин Tesco Extra в Пейнтоні, Девон, був знятий на плівку, коли він тікав з пакетом міні-чеддерів, повідомляє The Sun.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Чайка
Чайка

Було помічено, що вона ховалася за межами магазину, перш ніж пробратися всередину через автоматичні двері, а потім знову з'явилася з рюкзаком в дзьобі.

Співробітники магазину кажуть, що зухвала тварина, що отримала прізвисько Чайка Стівен, забрідає сюди до трьох разів на день.

Крім міні-чеддерів, він, здається, небайдужий до Monster Munch, і також відомо, що він щипає пачки гострих сирних дорітос.

Чайка
Чайка

«Я кілька разів бачив, як він туди входив», — сказав Ліам Браун, якому вдалося роздобути вбивчі кадри злочину, що відбувається.

«На цей раз він застрибнув на капот моєї машини, і я почав запис — я знав, що він щось задумав. Він стрибнув і почав жувати жуйку з підлоги, потім увійшов в магазин і втік з пачкою міні-чеддерів».

Товариш по покупцю Дженні Елліотт сказала: "Я теж бачила, як це траплялося — він полетів з сумкою Doritos і поділився ними з приятелем на даху над дорогою".

Чайка
Чайка

А Ліза Бак сказала: "Я сказала касиру, що він тільки що ходив з Doritos, і вона сказала: "О, їй це подобається".

Пейнтон, як і багато морських курортів, часто стає ареною зухвалих витівок безсоромних чайок.