TikToker Мерайя сказала, що не може носити джинси через велику попу, і вона пробувала різні методи, щоб виправити це, але у неї все ще залишався величезний розрив ззаду.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Жінка поділилася тим, як її природна статура зробила її невдалою в пошуку ідеальної пари джинсів.

Мерая розмістила відео в TikTok і показала «проблему товстої дівчини», коли вона одяглася, щоб вийти на вулицю.

Вона сказала: "Одна з причин, чому велика дупа — це ще не все".

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

@curlswithriah

sometimes i don’t wanna wear a belt 😭#yesitareal #allnaturalbody #thickgirlproblems #shouldvesizeddown #notdoneright #shessssssshhhhhh

♬ Heavenly Sheeeeesh by veryveryvinny - VINNY

Вона одягає сині джинси кольору індиго, які, здається, добре сидять на її талії і навколо стегон, але, коли вона повертається, джинси залишають величезну щілину ззаду.

TikToker дивиться в камеру і тягне за пояс, перш ніж повернутися боком, щоб показати те, що вона називає «щілиною в дупі».

Глядачі відреагували на її відео і запропонували різні способи вирішення проблеми з гардеробом.

Один сказав: "Візьми шнурок для взуття, протягни його через отвір для ременя і зав'яжи. Він затягне спину, і тобі не доведеться розв'язувати його, коли ти користуєшся туалетом!"

@curlswithriah

Reply to @_nonchalant.ashley_ ima always stick to my leggings 😌 #jeansdontfitright #lovemyleggings #beltissues #leggingsarebetter #itsstillugly

♬ original sound - Mariah J

Багато пропонували більш просте рішення-використовувати ремінь.

Мерайя спробувала і показала своїм глядачам, чи зможе ремінь творити чудеса.

"Я навіть одягла шорти під низ, щоб джинси були тісніше", - каже вона, простягаючи білий ремінь через петлі на джинсах.

"Я одягла ремінь, і він просто порвався. Абсолютно ні, ні, так що я спробую ще один — гудзик через отвір, як деякі з вас сказали", - поділилася жінка.