Жінка відчайдушно збирає кошти, щоб врятувати життя своєї улюбленої собаки, яка врятувала їй життя, коли на неї напав гірський лев на віддаленій каліфорнійській стежці.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Жінка, на яку напав кровожерливий гірський лев, каже, що її не було б в живих, якби її героїчна собака не відбивалася від нього.

Ерін Вілсон гуляла вздовж річки в північній Каліфорнії, коли на неї ззаду раптово напав лев, який вдарив її по плечу.

У жаху вона кричала і кликала на допомогу свою собаку, яка кинулася в бій, повідомляє Mirror.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Дівчина і її собака
Дівчина і її собака

У розпачі вона побігла назад до своєї вантажівки і знайшла монтування, перш ніж повернутися до своєї собаки, яку стягнули з рейок.

Разом вони напали на кота, який врешті-решт відпустив Єву і втік.

Завдяки її собаці єдині травми, які отримала Ерін, - це кілька подряпин і синців.

Лев
Лев

24-річна дівчина сказала Sacramento Bee: "Я не думаю, що коли-небудь зможу виправдати те, наскільки вона дивовижна і вірна мені. Вона дуже сильно вдарила цю кішку. Вони билися пару секунд, а потім я почула, як вона почала плакати. Саме тоді кішка вчепилася в її череп. Спочатку я подумала: "Вау, з нею все в порядку", але коли я подивилася на неї ближче, то зрозуміла, що у неї на обличчі пара колотих ран. У неї просто було багато крові з рота".

Дівчина і її собака
Дівчина і її собака

Після порятунку своєї собаки вона помчала до ветеринара швидкої допомоги в сусідньому місті.

Зараз ветеринари працюють над тим, щоб у неї не було кровотечі в мозку.

Дівчина і її собака
Дівчина і її собака

Вона запустила сторінку Go Fund Me, щоб допомогти сплатити рахунок, який на даний момент отримав понад 20 000 фунтів стерлінгів з необхідних 7 000 фунтів стерлінгів.