26-річний Жан Баррето отримав опіки третього ступеня після лютневого інциденту, коли заступник шерифа Флориди вдарив його електрошокером - його помилково підозрювали в тому, що він є розшукуваним членом банди байкерів.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Незграбні поліцейські вдарили електрошокером невинну людину, яка заправляла свій мотоцикл на бензоколонці, в результаті чого стався вибух. Внаслідок займання жертва отримала "опіки приблизно 75 відсотків тіла".

Офіси NeJame Law в окрузі Оранж, штат Флорида, кажуть, що їх клієнт був "зварений живцем" після того, як поліцейські схопили його з мотоцикла, коли він заправлявся.

"Під час приготування живцем пан Баррето отримав опіки третього ступеня приблизно на 75% тіла, спереду і ззаду від ступень до нижньої частини шиї", - йдеться в прес-релізі Orlando Sentinel.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Жан Баррето
Жан Баррето

Постраждалий чоловік переніс шість виснажливих операцій з пересадки нової шкіри на тіло після інциденту в лютому на заправній станції Вава.

"Його щодня загортають і розгортають в марлю, він все ще сильно кровоточить, оскільки у нього немає достатньої кількості шкіри, щоб вмістити рідини його тіла".

Адвокати стверджували в своїй заяві, що використання електрошокера було "безрозсудним, дурним, непотрібним і смертоносним", додаючи, що "військова тактика", використана щодо пана Баррето, не відповідала ризику, який він представляв.

"Найбільш вірогідною причиною загоряння став електричний розряд від копів, які застосовують електрошокер, виданий відомством", - йдеться в повідомленні.

Вибух на АЗС
Вибух на АЗС

На відеозаписі з бензоколонки видно, як один з помічників шерифа округу Оцеола схопив Баррето приблизно через хвилину, поки він стояв біля заправки.

На кадрах видно, що він був притиснутий до землі перед офіцером, що стояв, а потім застосував електрошокер.

Sentinel повідомив, що через кілька миттєвостей на заправній станції Вава стався сильний вибух.