Технічний мільярдер Ілон Маск спростував повідомлення про те, що він «розкрився» перед стюардесою і «попросив еротичний масаж» під час польоту в Лондон, назвавши заяви «політичними».

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Ілон Маск відкинув звинувачення в тому, що він виставив себе на показ жінці і запропонував їй еротичний масаж в обмін на коня.

Нові звинувачення з'явилися лише через кілька днів після того, як Технічний мільярдер заявив, що відклав свою угоду на 44 мільярди доларів на придбання Twitter.

Інтерв'ю та документи, отримані американським новинним сайтом Insider, як повідомляється, містять подробиці інциденту, який стався між Маском і неназваною стюардесою на його корпоративному літаку SpaceX під час польоту в Лондон ще в 2016 році.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Ілон Маск
Ілон Маск

Кажуть, що це сталося, коли Ілон попросив її прийти в його кімнату під час польоту, де вона знайшла його «повністю оголеним», за винятком «простирадла, що покриває нижню половину його тіла».

Потім він нібито "доторкнувся до неї" і попросив "зробити більше", маючи на увазі "статеві акти". Потім вона стверджує, що він запропонував купити їй коня в обмін на еротичний масаж.

В одному юридичному документі, підписаному подругою бортпровідника, повідомляється, що її заохочували отримати ліцензію масажиста, щоб вона могла регулярно робити Маску масаж, але вона відмовилася.

Ілон Маск
Ілон Маск

Повідомляється, що жінка найняла юриста з працевлаштування і подала скаргу до відділу кадрів SpaceX в 2018 році після того, як почала вважати, що інцидент обмежив її кар'єру в компанії.

Потім на засіданні між нею, посередником і Маском позов був зупинений, і вона і Маск нібито домовилися про виплату 250 000 доларів, щоб запобігти його передачі до суду.

Ілон Маск відповів на претензії пізно ввечері в четвер і написав у своєму пості в Твіттері, що вони політично мотивовані.

Ілон Маск
Ілон Маск

Він написав: "Напади на мене слід розглядати через політичну призму — це їх стандартний (мерзенний) сценарій, але ніщо не утримає мене від боротьби за хороше майбутнє і ваше право на свободу слова".

Нагадаємо, що хлопцеві загрожує за те, що він став багатшим Ілона Маска за 7 хвилин.