Біографічний фільм "Блондинка", заснований на житті голлівудської зірки Мерилін Монро, повинен вийти на Netflix в кінці цього року, а зірка «Дістати ножі» Ана де Армас зіграє легендарну американську актрису.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Режисер майбутнього біографічного фільму про Мерилін Монро заявив, що він "образить всіх".

Фільм повинен з'явитися на Netflix в кінці цього року, а зірка «дістати ножі» Ана де Армас зіграє легендарну американську актрису.

Це було давно: розробка почалася в 2010 році, а виробництво закінчилося тільки в минулому році.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Мерилін Монро
Мерилін Монро

Це повністю вигадана історія, але режисер Ендрю Домінік натякнув, що вона всіх образить.

Говорячи з Vulture, він сказав: "Це цікавий час для виходу Blonde. Якби він вийшов кілька років тому, він вийшов би прямо тоді, коли вийшов Me Too, і це було б виразом всього цього. Я думаю, зараз ми живемо в той час, коли люди дійсно не впевнені в тому, де будь-які лінії. Це фільм, який, безумовно, має мораль. Але він плаває в дуже неоднозначних водах, тому що я не думаю, таким банальним, яким люди хочуть його бачити. У цьому є щось, що може образити всіх".

Фільм має рейтинг NC-17 - другий за величиною рейтинг за шкалою США.

Мерилін Монро, фото з вільних джерел
Мерилін Монро, фото з вільних джерел

"Я думаю, що світ в будь — якому випадку рухається в цьому напрямку з появою всіх цих технологій - алгоритм підсилює всі ваші упередження, коли ви шукаєте щось в Інтернеті. Консенсусної реальності більше немає. Але на найпростішому рівні мова йде про небажану дитину, яка стає найбільш розшукуваною людиною в світі і не може впоратися з усім цим бажанням, що обрушується на нього", - продовжив знаменитий режисер.