Сара Лоркінг і вбивця Бюлент Сессакар планували спільне життя, коли він вийшов, але їх таємні стосунки були розкриті улюбленими листами, знайденими в його камері.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Тюремна охоронниця була спіймана на зв'язку із засудженим за вбивство дружини після того, як було виявлено «хтивий» лист.

36-річна Сара Лоркінг і 36-річний вбивця Бюлент Сессакар зустрілися в HMP Gartree в Лестерширі.

Сессакар відбував мінімальний довічний термін в 10 років і вісім місяців після того, як в 2012 році в Лондоні завдав 58 ножових поранень своїй дружині на очах у шестирічної дитини.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Тюрма. Фото: Everday Sunny
Тюрма. Фото: Everday Sunny
Тюрма. Фото: Everday Sunny

Після отримання "розвідданих" про відносини 12 січня минулого року в камері вбивці був проведений обшук. У ньому влада виявила листівки та листи від анонімного відправника.

Сессакар був переведений в іншу в'язницю суворого режиму після того, як їх відносини були розкриті. Лоркінг була заарештована, пізніше зізнавшись у порушенні посадових обов'язків, повідомляє LeicestershireLive.

Сессакар покінчив життя самогубством 21 січня минулого року в HMP Woodhill, Milton Keynes.

20 травня суддя засудив Лоркінг до умовного покарання.

Сара Лоркинг
Сара Лоркинг

Пол Прайор, який веде судове переслідування в королівському суді Лестера, сказав, що Лоркінг жила у відносинах з колегою-офіцером в той час, коли вона зав'язала відносини з Сессакаром.

Вона заперечувала, що перебувала у відносинах або відправляла листівки або листи Сессакару, коли її допитував начальник в'язниці.

Прайор сказав, що пізніше вона зізналася колезі, що у неї склалися «свого роду відносини», сказавши, що це рівносильно поцілункам.

Колишня партнерка Лоркінга також дала заяву, що зізналася йому, що любить Сессакара.

Серед предметів, знайдених в камері Сессакара, була Різдвяна листівка Moonpig, куплена за допомогою банківської карти сестри Лоркінга і відправлена прямо до в'язниці, із зображенням омели і написом «один день» з хрестиком.

Суд
Суд

На іншій листівці було серце і посилання на те, що вони були «разом» після його звільнення.

В анонімному листі від 2020 року говориться, що відправник «збуджений», згадуються поцілунки і говориться, що попереду «два Різдва».