На цьому тижні під час вторгнень на поле в Англії сталося кілька інцидентів, які викликали занепокоєння, але більш безтурботне порушення відбулося в Австралії.

Дану публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Фіаско з вторгненням на поле на цьому тижні не обмежилося Англією, тому що в Австралії натовп кенгуру зірвав футбольний матч.

Тварини розбіглися, коли "Таггеранонг Юнайтед" приймав суперників "Вагга Сіті Вондерерс" в Канберрі в неділю (15 травня). Гра була зупинена, оскільки дві окремі групи тварин бігли на кожному кінці поля.

Футбольний матч
Футбольний матч

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Розбушувалися сумчасті, однак, не слухали суддівського свистка, а лайнсмен марно махав прапорцем. Представник клубу "Таггеранонг", який виграв з рахунком 6:1, незважаючи на перерву, сказав: "У нашому матчі на вихідних на мить на полі з'явилося кілька додаткових гравців, а кенгуру Грінуея трохи повеселилися в середині матчу. Ще трохи кенгуру на вихідних. #socceroos #subhimoff #pitchinvasion #skippy".

На щастя, під час інциденту ні гравець, ні кенгуру не постраждали, чого не можна сказати про сценах англійського футболу на цьому тижні. Було кілька неприємних інцидентів зі ставками на підвищення і зниження, що призвело до вторгнення на поле в Прем'єр-лізі і футбольній лізі.

Захисник "Лутон Таун" Джеймс Брі отримав ляпас від вболівальника "Хаддерсфілд Таун" після півфіналу плей-офф чемпіонату в понеділок.

Футбольний матч
Футбольний матч

Наступної ночі, в набагато більш болісний момент, нападник "Шеффілд Юнайтед" Біллі Шарп був жорстоко вдарений головою від вболівальника "Ноттінгем Форест" після їх розбирання.