За чутками, документальний серіал Netflix про принца Гаррі і Меган Маркл "на дому" був названий "людським снодійним" актором "Друзів" Майклом Рапапортом, коли він виступав в якості ведучого ток-шоу в США.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Зірка "Друзів" Майкл Рапапорт розкритикував відоме за чутками реаліті-шоу принца Гаррі і Меган Маркл на Netflix, назвавши його "людським снодійним".

Раніше на цьому тижні повідомлялося, що один з майбутніх проектів пари зі стримером може прийняти форму документального серіалу «на дому».

Замінивши Венді Вільямс в її однойменному ранковому ток-шоу в США, актор "Друзів " Майкл Рапапорт поділився своєю уїдливою думкою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Майкл Рапапорт
Майкл Рапапорт

52-річний актор, який зіграв швидкоплинного коханця Фібі, Гері, в чотирьох епізодах класичного ситкому, розкритикував Сассексів за те, що вони «пішли з королівської сім'ї заради участі в реаліті-шоу».

Він також заявив, що Меган є «рушійною силою» їхніх планів на Netflix.

Про серіал, про який ходять чутки, Майкл сказав: "Це шоу стане снодійним для людини. Тобі потрібне життя. Ти пішов з королівської сім'ї, щоб зніматися в реаліті-шоу".

Меган Маркл та принц Гаррі. Фото: YouTube
Меган Маркл та принц Гаррі. Фото: YouTube

Назвавши пару "Меган і Гаррі Маркл", Майкл додав: "Вона веде корабель. Я просто не розумію. Вони займалися благодійністю, тепер вони роблять реаліті-шоу? Гаррі перетворився зі справжнього принца на справжню домогосподарку".

Підтвердивши, що він "ймовірно, буде дивитися шоу", тимчасовий ведучий поставив під сумнів мотиви пари і "фінал".

Майкл також пожартував, що бути зіркою реаліті-шоу було "американським еквівалентом королівської сім'ї".

Майкл Рапапорт
Майкл Рапапорт

На закінчення він сказав: "Хлопці, ви сказали, що не хочете уваги, не хочете бути в центрі уваги, але ви починаєте реаліті-шоу? Я просто не знаю, чого вони хочуть, який їхній ендшпіль?"