В Україні йде війна, але практика показує, що вона тільки зміцнює серця по справжньому люблячих людей. Багато пар прийняли рішення пов'язати себе шлюбними узами за ці майже 3 місяці кровопролитної війни.

Але у всіх у стосунках бувають неоднозначні ситуації і любовний гороскоп на 23-29 травня допоможе уникнути негативних наслідків. Самотні люди теж зможуть взяти для себе щось цікаве.

Знак зодіаку Овен, фото з вільних джерел
Знак зодіаку Овен, фото з вільних джерел

ОВЕН

Постарайтеся приділити більше часу вашому (-їй) супутнику (-ці) життя. Він (-а) може відчути зневагу з Вашого боку, якщо ви не відзначите його (її) своєю увагою. Якщо ви самотні, зірки рекомендують зосередитися на кар'єрі. Зараз не найкращий час для завоювань або нових стосунків.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Телець
Телець

ТЕЛЕЦЬ

На цьому тижні ви будете більш розслаблені, тому зможете приділяти більше часу своїй половинці. Дозвольте собі більше романтики, і ви отримаєте те ж саме у відповідь. Цей час пройде в теплій атмосфері, а в кінці тижня на вас чекає сюрприз.

Близнюки
Близнюки

БЛИЗНЮКИ

Атмосфера хоч і буде приємною, але розбіжності з половинкою не обійдуть вас стороною. Причини можуть бути різними: від самих незначних до дуже серйозних. Намагайтеся не приховувати своїх проблем через бажання тримати все на колишньому рівні.

Знак зодіаку Рак, фото з вільних джерел
Знак зодіаку Рак, фото з вільних джерел

РАК

Третя сторона спробує сунути ніс у ваше особисте життя, що може створити напруженість в парі. Якщо ваші стосунки на початку шляху, то відбудеться випробування на міцність почуттів. Кінець тижня буде спокійнішим.

Знак зодіаку Лев, фото з вільних джерел
Знак зодіаку Лев, фото з вільних джерел

ЛЕВ

Прийшов час приділити більше часу собі і своєму особистому життю. Останнім часом ви поставили самого себе в кінець списку і тепер ваші потреби волають до вас. Незалежно від того самотні ви або в парі, вам необхідно "відродити" себе. Сходіть в салон краси, змініть гардероб - побалуйте себе, а не когось.

Діва
Діва

ДІВА

Цей тиждень буде непростий, але не через вашу емоціональну ситуації. Ваш супутник надасть вам необхідну підтримку і дасть саме те, що потрібно для подолання труднощів. Не бійтеся довіритися. Якщо ви самотні, то не кидайтеся в обійми першого зустрічного.

Терези
Терези

ТЕРЕЗИ

Цей тиждень буде досить хорошим з точки зору особистого життя. Навіть якщо ви стикалися в ревнощами чи підозрами другої половинки, то зараз запанує мир і спокій. Не виключені хвилювання, але вони скоро пройдуть. Просто варто почекати.

Скорпіон
Скорпіон

СКОРПІОН

Не відмовляйтеся від усього на цьому тижні заради своєї половинки. Навіть якщо ви тільки почали стосунки, зірки рекомендують вам підкреслити те, що у вас є своє життя і це треба поважати. Позначте лінії. Період буде наповнений романтичними зізнаннями, але не вірте всьому, що чуєте.

Стрілець
Стрілець

СТРІЛЕЦЬ

Цей тиждень - час кохання, тому приділяйте більше часу своїй половинці. Навіть якщо у вас багато справ, то їх не завадило б відкласти або зовсім скасувати. Якщо ви самотні, то не ведіться на виверти колишніх і позначте чіткі межі. На перемирення краще не йти.

Козеріг
Козеріг

КОЗЕРІГ

Це хороший тиждень для кохання, особливо якщо ви самотні і хочете нових стосунків. Знайти ідеально підходящого для вас партнера буде не так складно, як раніше. Якщо ви вже у стосунках, то ці дні будуть наповнені сімейними справами і новими обов'язками.

Водолій
Водолій

ВОДОЛІЙ

Може бути так, що ваші стосунки в цей період або закінчаться, або будуть підходити до цього. Час залишить після себе достатньо болю і страждань. Постарайтеся знайти собі нові заняття, провести більше часу з друзями і думати позитивно.

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

РИБИ

Намагайтеся не конкурувати з вашою другою половинкою і виконувати дані Вами обіцянки. Поки ви команда - шанси на успіх зростають. Не дозволяйте фінансовим труднощам впливати на ваші стосунки. У цей період у всіх представників знаку буде багато романтики: від постійного партнера або ж від шанувальників.

Закохана пара, фото Знай.uа
Закохана пара, фото Знай.uа