Наталія Денисенко – актриса театру та кіно, також озвучує фільми.

Актриса розповіла, що після початку повномасштабного вторгнення почала сердитись на себе і відчувала провину. Це пов'язано з тим, що вона знімалася у російськомовних фільмах та серіалах.

Наталка Денисенко. Фото: instagram.com/natalka_denisenko_official/
Наталка Денисенко. Фото: instagram.com/natalka_denisenko_official/

Дівчина каже, що вона зробила все, щоби ця війна почалася. Через такі думки навіть подумувала покінчити з акторською кар'єрою. Вважала, що вона винна в тому, що відбувається, адже продукт продавався і до Росії, і випускався російською мовою. Постійно запитувала себе: "Що я робила для своєї країни весь цей час".

Однак згодом почуття провини пройшло, а депресію вдалося подолати. І з українськими серіалами стало краще, адже в Україні відновили зйомки. Тому вона почала погоджуватися на різні ролі. Але, як зізнається актриса, гонорари стали невеликими. Раніше вдавалося відкладати на якісь покупки, зараз вистачає лише життя і донат. На гонорари двох акторів (це вона та чоловік) вдалося купити квартиру, машину.

Популярні новини зараз
"Ощадбанк" оголосив про зміни: які послуги подорожчають з жовтня Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Наталка Денисенко та Андрій Федінчик, фото Новий канал
Наталка Денисенко та Андрій Федінчик, фото Новий канал

Однак це її не лякає, адже свою роботу обожнює і працює за ідею розквіту українського кіно. Усі актори зараз працюють заради власного продукту, бо працювати хочеться. Українське кіно має відроджуватися та розвиватися, бо актори й працюють. Розмовляють у кадрі усі актори українською мовою. Чоловік актриси актор Андрій Федінчик зараз на фронті у лавах Збройних Сил України.

Нагадаємо, "Потрібно набрати пишні форми": зірку "Кріпосної" критикують прямо на червоній доріжці.

Раніше повідомлялося, "Це тупість...": українці лютують через слова зірки "Фортечної", після удару по дитячій лікарні.

Також, "Час заміж виходити": Ксенія Мішина відсвяткувала день народження "голим" фотосетом.