Sony знову вражає своїми новими ідеями. Згідно з свіжим патентом, компанія планує впровадити систему, яка допоможе покращити поставу гравців і зробити ігри комфортнішими.

Вони хочуть вбудувати спеціальні датчики в контролер DualSense і VR "гарнітуру віртуальної реальності для моніторингу розподілу ваги серед гравців", щоб відстежувати, як ви сидите, і підказувати, як скоригувати поставу. Це особливо стане в нагоді тим, хто годинами "залипає" до улюблених ігор.

VR‐окуляри / фото: Pixabay
VR‐окуляри / фото: Pixabay

Останнім часом Sony подала кілька цікавих патентів. Один із них пропонує покращити контролер PS5, додавши сенсорний екран. Це дозволить підлаштовувати керування під ваші уподобання, що зробить ігровий процес ще більш зручним та персоналізованим.

Інший патент описує управління ШІ-компаньйонами, які адаптуватимуться до вашого стилю гри. Це означає, що ваші віртуальні союзники зможуть змінювати свою поведінку залежно від того, як ви граєте, додаючи нові рівні залучення до гри.

Популярні новини зараз
Мобілізованим оголосили важливе нововведення Будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Sony
Sony

Крім того, Sony працює над ШІ, який зможе вчитися грати в ігри, використовуючи дані з хмари. Це створить режим автоматичної гри, який допоможе вам уникнути рутинних та складних моментів у іграх, пропускаючи їх.

Раніше нам стало відомо про те, що є плани навіть на 2024 рік: інсайдер розкрив, коли вийде PlayStation 5 Pro

Вам буде цікаво дізнатися про "дитячу радість": у фанатів PlayStation свято, Sony презентувала новий джойстик

Читайте також, росіяни спробували вкрасти ігри у Nintendo і вставити у VK Play