Ілля Несходовський, провідний аналітик мережі "АНТС", розповів, у яких галузях російська економіка дала тріщину і що може довести її до краху.

В ефірі він повідомив, що російська авіапромисловість фактично впала. Спроби країни створювати свої літаки провалилися вони або горять, або падають. А ще в росії не можуть налагодити виробництво потрібних двигунів для цих літаків, тож у цій галузі повний провал.

Кремль горить, скріншот: YouTube
Кремль горить, скріншот: YouTube

Не кращі справи і в автомобільній галузі. Російські машини, які зараз виробляють – це старі моделі, по суті, автомобілі 20-30-річної давності. Начебто щось і роблять, але це зовсім не те, що потрібно сучасним споживачам.

За словами Несходовського, єдине, що тримає російську економіку на плаву, – це високі ціни на нафту.

Популярні новини зараз
Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу "Ощадбанк" оголосив про зміни: які послуги подорожчають з жовтня З 1 жовтня платіжки за світло зміняться "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

"Щойно ціна, наприклад, хоча б протягом півроку буде дійсно 60 і менше, а бажано 50 доларів протягом півроку – ресурс на росії повністю закінчиться. Продовжувати війну не буде можливості", – сказав аналітик.

Росія поставляла неякісну нафту
Росія поставляла неякісну нафту

Він додав, що якщо нафта подорожчає до 85-90 доларів за барель, то росія знову почне отримувати гроші за свої нафтопродукти та газ, що дозволить їм продовжувати свої дії. Але зараз це малоймовірно.

Тож, на думку Несходовського, майбутнє російської економіки значною мірою залежить від нафтових цін. Якщо вони впадуть, то це може стати кінцем для російської економіки.

Нагадаємо, росіянам підготували гідний "сюрприз": катувати струмом будуть цілком легально

Раніше ми писали, астролог назвав дату закінчення війни в Україні: чекати залишилося недовго

Крім того, Знай.ua повідомляв, річка Сейм забруднена, Київ уже готується до гіршого: хімікати з росії вже дісталися здоров'я людей