Якщо ви колись випадково наступали в собачий "подарунок", то точно знаєте, наскільки це гидко.

Швидше за все, ви проклинали власника тварини за те, що вона не прибрала за своїм улюбленцем... ця культура в Україні досі перебуває на дуже низькому рівні.

Собака. Фото: Telegram
Собака. Фото: Telegram

Це безвідповідально, і в деяких куточках світу за це накладаються великі штрафи. Уявіть собі гнів одного чоловіка, коли він дізнався, що його сусід викидав собачі какашки через паркан у його сад... про це розповідає Mirror.

Чоловік помстився і розповів про це Reddit.

Популярні новини зараз
Комуналка б'є по кишенях: за що можуть забрати квартиру у боржників Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки
Показати ще

"Я був розлючений, але нічого не сказав, а потім він відправив мені повідомлення відразу після цього, кажучи: "Вибач, я більше не кидатиму собачі фекалії через твій паркан", - розповідає він.

Чоловік був готовий заплющити на це очі і просто відповів "ок". Проте за два дні ситуація повторилася. Коли він повернувся додому, вийшов і зібрав усе це і почав скидати відходи перед брамою сусіда.

Бездомні собаки, фото: скріншот з відео
Бездомні собаки, фото: скріншот з відео

"Настільки абсурдно, що він повинен розуміти, що те, що він робить, ненормально... розкидати собачі екскременти по всьому району, та й нафіг", - заявляє один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, що парфум протримається 24 години: як затримати аромат на тілі довше, секретні способи.

Раніше ми повідомляли, що пенсіонерка, яка вмирає, знайшла жінку своєму чоловікові, поселила в будинку і стала з нею дружити.