Багато хто з нас не поспішає викидати старі телефони, навіть коли з'являється новий смартфон. Виявляється, не дарма! Британська компанія Protect Your Bubble склала список старих мобільних телефонів, за які можна отримати пристойні гроші.

Ось кого можна продати на eBay та на чому заробити, як повідомляє Sundries.

Перше місце займає легендарний Motorola DynaTAC 8000X . Цей телефон став першим мобільним апаратом у світі та справжнім раритетом для колекціонерів. На eBay за такий раритет можна отримати близько 1965 доларів.

Motorola DynaTAC 8000X / фото: скриншот Youtube
Motorola DynaTAC 8000X / фото: скриншот Youtube

На другому місці йде HTC Windows-смартфон 2009 року, який колись називався "персональним цифровим помічником". Хоча коштував він лише 145 доларів на старті продажів, тепер можна продати його за 600 "баксів".

Популярні новини зараз
В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення Мобілізованим оголосили важливе нововведення "Ощадбанк" оголосив про зміни: які послуги подорожчають з жовтня Нові правила роздягнуть водіїв до нитки
Показати ще

HTC
HTC

Третє місце у списку зайняв iPhone 2G, який теж добре цінується на ринку ретро-гаджетів. За такий можна отримати майже 600 доларів , а іноді й 333 долари на eBay.

Також у списку є Motorola RAZR2 - за нього можна отримати 341 долар, а телефон-помада Nokia 7280 обійдеться колекціонерам в 200 доларів. Ну і Motorola Microtac 9800X можна продати в середньому за 264,7 долара.

Нагадаємо, компанія дозволила співробітникам працювати на один день менше цілого року: результати шокували

Раніше ми писали, китайці зробили стильний гібрид за "смішною" ціною: Jetour Shanhai L6 може їхати на чистій електротязі

Крім того, Знай.ua повідомляв, смартфон більше не зависатиме: хитрощі, після яких ви не впізнаєте свій гаджет