Українська артистка Klavdia Petrivna, яка має понад 150 000 прихильників в Instagram, нещодавно зіткнулася з неприємною ситуацією, коли її сторінку було взламано.

Як відомо, хакери атакували профіль артистки, тим самим взламавши його, про що повідомила продюсерка артистки Катерина Шевченко. Вчора з офіційної сторінки в Instagram зникло фото Кравдія, а також змінилася назва акаунту. Klavdia Petrivna одразу ж повідомила про взлом у Telegram-каналі.

Клавдія Петрівна, скріншот: YouTube
Клавдія Петрівна, скріншот: YouTube

Сьогодні продюсерка підтвердила, що сторінка дійсно була зламана і що команда артистів наразі працює над її відновленням, але невідомо чи вдасця повернути акаунт. Хто стоїть за атакою, наразі невідомо, але виних шукають.

Фото сторінки Klavdia Petrivna в інстаграм
Фото сторінки Klavdia Petrivna в інстаграм

Популярні новини зараз
Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни Нові правила роздягнуть водіїв до нитки Курс долара кине у розпач: вже затвердили "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Раніше Klavdia Petrivna попереджала шанувальників про фейкову сторінку, яка нібито збирає гроші від її імені. Тоді вона закликала не довіряти нікому, крім офіційного акаунту, можливо саме через це і сталася хакерська атака на сторінку.

Сподіваємося молода артистка зможе відновити акаунт, і продовжуватиме створювати нові культурні шедеври для прихильників.

Нагадаємо, Klavdia Petrivna попереджала про фейкові акаунти, котрі створювалися під її ім'ям та збирали гроші, нібито на ЗСУ.

Klavdia Petrivna нарешті показала своє обличчя фанатам, хто ж ховався за таємничістю- більш детально на Знай.ua.

Раніше ми повідомляли, Володимер Дантес висловився що до Klavdii Petrivnu, він сказав, що так довго ховати своє обличчя коштувало не мало грошей.