Розробники активно працюють над новим додатком im2be, який створюють студенти та викладачі Національного університету "Львівська політехніка", цей додаток допоможе людям зміцнювати та покращувати стосунки в родині.

Чоловік з дитиною / фото: Pinterest
Чоловік з дитиною / фото: Pinterest

Про це стало відомо 9 вересня зі сторінки університету.

"В сучасному світі діти все більше віддаляються від батьків, прірва непорозуміння зростає, тож наша мета – надати сім’ям інструмент для побудови ближчих і тепліших відносин. Батьки зможуть ставити завдання дітям, за що ті отримуватимуть винагороди, і навпаки. Крім того, вони зможуть отримати поради та завдання від вбудованого асистента. Усе це подано в гейміфікованому форматі, щоб зробити процес привабливим і цікавим" - повідомляють учасники проєкту.

Ідея створення цього проєкту виникла під час обговорення причин самогубств серед молоді. Це надихнуло студентів на пошук шляхів, як підтримати молодь і допомогти родинам бути більш згуртованими.

Популярні новини зараз
Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки
Показати ще

"Ми багато думали над проблемами, які загалом виникають у людей, та одна ніяк не давала спокою: те, що люди, особливо діти й підлітки, вирішують завершити життя самогубством. Провівши дослідження, ми з’ясували, що багато з цих випадків пов’язані з дитячими травмами та проблемами, які виникають у ранньому віці, коли ми є ще не повністю свідомими. Це спонукало нас створити проєкт, який би зміг завадити цьому та зменшити кількість таких випадків" - додають студенти.

24 лютого 2024 року студенти спільно з компанією Intelligent Technologies та Назаром Подольчаком, директором Наукового парку SID City Львівської політехніки, підписали договір про співпрацю. Цей документ підтвердив офіційне фінансування проєкту. Крім того, команда брала участь в акселераційній програмі Tech Accelerator, де посіла III місце та отримала додаткові кошти на розвиток.

Студенти, скріншот: YouTube
Студенти, скріншот: YouTube

"У нас є великі плани на те, як розвивати проєкт, зокрема з використанням штучного інтелекту (який ми вже насправді впроваджуємо й зараз тестуємо), і крок за кроком ми, як команда, рухаємось до нашої мети" - зауважили розробники.

Наразі розробники активно отримують відгуки від учасників закритого бета-тесту, виправляють помилки та покращують роботу додатка. Незабаром вони планують відкрити доступ до відкритого бета-тестування, щоб ще більше користувачів могли випробувати продукт.

Нагадаємо, Vodafone пропонує номери з новим кодом., як це вплине на зв'язок.

Українці з вересня зможуть їздити безкоштовно, батьки та діти не мають платити за проїзд- детальніше на Знай.ua.

Раніше ми повідомляли, ПриватБанк разом із Varus запустили нову програму для українців.